Gabi Bădălău dezvăluie că Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat: "Probabil că îi e rușine. Știu milimetric tot ce a făcut, sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare"

 Tudorache Simona
.

Gabi Bădălău iese la atac și susține că Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat. Omul de afaceri mărturisește că diva se depărtase de el în ultimele luni, iar el nu s-a lăsat până nu a aflat anumite lucruri care îi pot demonstra vorbele. Gabi Bădălău are probe că Bianca Drăgușanu avea o altă relație în paralel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău recunoaște că i-a reproșat Biancăi că îl înșală, dar ea nu s-a apărat în niciun fel. Ba mai mult, a continuat să greșească și a venit la petrecerea Viva! 25 de ani cu cel cu care ar avea o relație. Gabi Bădălău a simțit atunci că nu mai poate continua și a renunțat la cea care îi bucurase viața în ultimii trei ani și jumătate și cu care avea planuri serioase.

bianca-dragusanu-77bianca-dragusanu-77

Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că l-a înșelat

Gabi Bădălău povestește că se certa foarte des cu Bianca Drăgușanu și relația lor nu mai era ca în trecut, iar asta a fost pentru el un semnal de alarmă.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel.

Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. VIVA!) a venit cu domnul respectiv, chiar i-a indus cu ce să se îmbrace, ea lui, iar pe mine acest lucru m-a lăsat rece și am luat decizia că nu se mai poate continua', a povestit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin'.

Citește și: Mihai Petre nu regretă că a renunțat la karate, în favoarea dansului: „Așa probabil că nu aș fi făcut televiziune, nu m-aș fi întâlnit cu Elwira, cu siguranță. Când am început, nu era aceeași situație…”. Părinții i-au fost alături necondiționat / EXCLUSIV

Citește și: Ce au făcut Oana și Vlad Gherman înainte de nuntă, la sfatul nașilor: „Era o piesă lipsă din puzzle-ul vieții noastre”. Cei doi actori nu pleacă în luna de miere, ci își caută casă pentru a se muta din locuința cu chirie / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dragomiroiu a vândut în piață ca să își cumpere acordeon: „Ca să faci rost de 1.200 de lei, salariu unui om de la oraș, trebuia să muncești”

Citește și: Afacerea care l-a lăsat pe Jorge fără 350.000 de euro: „M-a durut atunci și pot să spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. De aia am trecut pe imobiliare…”

Citește și: Nicolai Tand, totul despre perioada în care a lucrat la Cannes și Saint-Tropez ca ospătar și a servit vedete A-list, în tinerețe: „Jennifer Aniston m-a întrebat cum mă cheamă, că nu vrea să îmi zică ‘ospătare'”

Gabi Bădălău suferă că a fost trădat de Bianca Drăgușanu

Chiar dacă are la rândul lui o altă relație acum, Gabi Bădălău admite că se simte trădat și că a suferit foarte mult în urma acestui episod, mai ales că a văzut cu ochii lui anumite lucruri, dar a sperat într-o schimbare.

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită. Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare, care m-au îmbărbătat. Viața merge înainte!

Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu… Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare', a mai spus fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton