Gabi Bădălău și noua lui iubită, Daria, scene incendiare împreună, la o nuntă! Afaceristul pare că a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu și este îndrăgostit de rusoaica de 24 de ani

 Dumba Gabriela
.

Gabi Bădălău a oficializat relația cu Daria chiar la petrecerea VIVA! de pe 19 iunie, iar de atunci sunt nedespărțiți. Au bifat și o vacanță romantică în Grecia și recent au fost protagoniștii unor scene incendiare la o nuntă organizată în localul familiei Bădălău, unde au dansat lasciv, iar afaceristul a dat semne că a uitat-o complet pe Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

O rusoaică de 24 de ani i-a furat inima lui Gabi Bădălău după ce Bianca Drăgușanu i-a frânt-o. Afaceristul din Giurgiu susține că a iubit-o foarte mult pe Bianca și a suferit îngrozitor când a descoperit că aceasta îl înșela de peste patru luni cu medicul ei estetician.

cfscfs

Gabi Bădălău nu mai suferă după Bianca Drăgușanu și iese cu Daria peste tot

Pare că relația lui Gabi Bădălău cu noua iubită, Daria, este tot mai apropiată, având în vedere că zilele trecute a apărut cu ea la un eveniment organizat în localul familiei sale. Afaceristul din Giurgiu și rusoaica de 24 de ani au dat frâu liber pasiunii pe ringul de dans, iar pe rețelele de socializare au apărut dovezi în acest sens.

Cei doi nu au stat unul lângă celălalt, dar afaceristul a lăsat un detaliu să iasă la iveală. La un moment dat, el se afla pe ringul de dans, iar în fața lui era o tânără pe care a ținut-o în brațe și cu care a dansat ore întregi.

Ținând cont de modelul și culoarea rochiei, tânăra ținută în brațe de Gabi era chiar Daria. Pe ringul de dans, cei doi n-au mai ținut cont de privirile celor din jur și s-au lăsat purtați de val, potrivit Spynews.

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț: „Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus'/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf îl atacă pe Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan. Ce l-a deranjat: „Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum'

Citește și: Iulia Albu, după ce a fost surprinsă certându-se cu Mike, în parcarea unui supermarket: „Adevărul este că eram fiartă. A fost un motiv total stupid…’ / Imaginile amintesc de conflictele de la America Express

Daria, noua iubită a lui Gabi Bădălău, a făcut senzație și la VIVA! Party 2024

Necunoscută celor mai mulți, Daria a impresionat din prima clipă cu frumusețea ei și cu trupul de fotomodel, flatat de rochia albă, pe corp.

Daria este însă faimoasă în mediul online, unde are peste 80.000 de urmăritori, care se delectează cu creațiile ei, pentru că noua iubită a lui Gabi Bădălău este pasionată de desen și de pictură, vânzându-și tablourile în lumea întreagă.

Urmăriți de jurnaliștii curioși să afle mai multe despre ea, în cele din urmă Gabi Bădălău i-a dezvăluit numele, mărturisind că au venit la Petrecerea VIVA! deciși să se distreze. La plecare, au fost prinși din nou la înghesuială, deoarece tocmai urcaseră în mașină, așadar jurnaliștii l-au chestionat pe afacerist atât cu privire la noua iubită, cât și la fosta, Bianca.

Am cunoscut-o din filme! Las-o pe ea, că nu vorbește românește! Nu o cunosc (n.red. pe Bianca Drăgușanu), nu știu cine e, ea are o relație de șase luni cu asistentul care îi face înjecții și acum am aflat și eu. Nu doctor, asistentul care îi face injecții”, a declarat Gabi Bădălău.

Deși iubitul ei a spus că Daria nu știe românește, tânăra a zâmbit atunci când reporterul i-a spus că este foarte frumoasă, iar când a fost întrebată dacă Gabi Bădălău este un gentleman, a confirmat. Celor prezenți nu le-a scăpat nici faptul că afaceristul o alintă pe Daria cu apelativul „iubire'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton