Gabi Bădălău neagă că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu: „Nu consider înșelat o aventură de o oră. Pentru mine, ea era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult"

 Tudorache Simona
.

Gabi Bădălău susține că nu a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu, pentru că, în opinia lui, aventurile nu pot fi trecute la acest capitol. Omul de afaceri o consideră pe fosta lui iubită o femeie completă, pe care a iubit-o foarte mult. A suferit că a fost înșelat și a decis să închidă acest capitol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău crede că va ajunge la un moment dat să își întâlnească femeia vieții, cu care să facă alt copil. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu mărturisește că vrea să se căsătorească și să aibă o viață normală. El are convingerea că poate fi bărbatul unei singure femei, pentru că e loial într-o relație.

bianca-dragusanu-33-1bianca-dragusanu-33-1

Gabi Bădălău nu poate trece o aventură la capitolul înșelat

Gabi Bădălău admite că a mai călcat strâmb în relația cu Bianca Drăgușanu, dar susține că nu ar fi lăsat-o niciodată pentru o altă femeie.

„Poate sunt misogin acum. Noi, bărbații, dacă avem o aventură de o oră, eu nu consider înșelat. Am mai avut lucruri de genul acesta. Se poate spune și așa (n.r. că a comparat femeile între ele), dar niciodată nu am lăsat-o pe Bianca pentru altcineva. Pentru mine, Bianca era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult', a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului realizat de Nasrin.

Ce nu a găsit în relația cu Bianca Drăgușanu

Întrebat ce i-a lipsit în relația cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău susține că nu a existat ceva anume. Chiar dacă mai ieșea și cu altele, Gabi Bădălău se întorcea întotdeauna acasă.

„Nu înseamnă că ne lipsește ceva dacă facem lucrul ăsta. Faptul că am mai ieșit eu cu una la club sau că m-a fotografiat nu știu cine, nu am avut legătură cu nimeni niciodată', a spus Gabi Bădălău.

Nicole Cherry, destin tras la indigo cu cel al mamei sale! Florina Ghinea și-a cunoscut soțul în urmă cu 33 de ani, tot prin intermediul părinților: „Lucra alături de tatăl meu”. Ce sfaturi de aur a primit artista în privința mariajului și cum se înțelege soacra cu ginererele Florin Popa / EXCLUSIV

Lavinia Petrea a ajuns în televiziune, deși se pregătise pentru un alt domeniu: „A fost o mare dezamăgire. Îmi aduc aminte că două săptămâni am stat în casă, am plâns”

Corina Caragea s-a lovit de prejudecăți din cauza frumuseții: „Am fost mereu o amenințare pentru femei și un ciorchine de struguri acri pentru mulți bărbați care nu au ajuns la mine. Trebuia să muncesc dublu ca să arăt că…” / EXCLUSIV

Ce au făcut Oana și Vlad Gherman cu banii primiți la nuntă: „Înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață, ca să își ia ceva în casă. Nu prea se mai întâmplă asta. Noi am reușit…”

Cum se simte Laura Cosoi în al treilea trimestru de sarcină: „Sunt zile bune, zile mai rele. Acum o săptămână, două…” / Nu renunță la proiectele în derulare nici în luna a opta de sarcină

Andreea Berecleanu, o mamă mândră la festivitatea de absolvire a fiului ei, la Londra: „Emoția familiei noastre…”. Sora, bunica, dar și soțul Andreei, doctorul Constantin Stan, i-au fost alături lui Petru / Imagini emoționante

Gabi Bădălău așteaptă să își întâlnească femeia vieții și să se căsătorească

Omul de afaceri mărturisește că e loial într-o relație și bărbatul unei singure femei, așa cum a post în povestea cu Bianca Drăgușanu. El crede că acum poate să își întâlnească iubirea vieții.

„Categoric, sunt genul să fiu bărbatul unei singure femei. Eu și în relația cu Bianca am fost doar bărbatul ei. Eu am fost un bărbat foarte loial și foarte corect în relația cu Bianca. Dacă am mai ieșit sau s-au mai întâmplat niște lucruri, au fost forțate, că așa era momentul relației noastre. Nu m-am gândit niciodată să o las pentru vreo altă femeie. Nu vreau ca ea să fie iubirea vieții mele. Sunt convins că iubirea vieții mele o să fie femeia cu care o să am alt copil, cu care o să mă căsătoresc, cu care o să am o viață normală. Bianca e o femeie pe care am iubit-o. A trecut și atât', a mai declarat Gabi Bădălău, în cadrul podcastului realizat de Nasrin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton