Gabi Bădălău, despre pensia alimentară, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că nu le dă bani copiilor: "M-am săturat de toate acuzele ei nefondate!". Ce spune despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu l-a acuzat în repetate rânduri pe Gabi Bădălău că nu se implică financiar în creșterea copiilor, însă afaceristul a contrazis-o de fiecare dată. La un moment dat, cântăreața a cerut în instanță majorarea pensiei alimentare la 4.000 de euro pe lună, motivând că sunt foarte ridicate cheltuielile lunare cu cei doi băieți. Ce spune Gabi Bădălău despre această situația, dar și despre momentul în care și-a dat copiii afară din casă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu a durat trei ani, iar în urma procesului s-a decis ca cei doi băieți, Gabriel Alexandru și Nicolas Mihail să rămână în grija mamei lor. Cu toate acestea, Gabi Bădălău are dreptul să îi viziteze, dar are și obligația de a le plăti pensie alimentară celor doi băieți.

28775900-31e8-4a1b-9b2a-613fdce3200028775900-31e8-4a1b-9b2a-613fdce32000

Gabi Bădălău se apără, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat public că nu plătește copiilor pensia alimentară

Cheltuielile lunare ale Claudiei Pătrășcanu pentru întreținerea casei și a celor doi copii, fără vacanțe, ajung la 3.000- 4.000 de euro pe lună, conform spuselor ei. În acest sens, la începutul acestui an, fosta soție a lui Gabi Bădălău a cerut în instanță majorarea pensiei alimentare la 4.000 de euro pe lună.

În acest context, Denise Rifai i-a adresat invitatului său prezent în emisiunea ei de la Kanal D întrebarea cu numărul 20: „Câți bani le dați copiilor dumneavoastră lunar?'.

Gabi Bădălău a negat toate acuzațiile aduse de fosta lui soție și a explicat că îi susține foarte mult pe copiii lor:

„Să știți că, chiar la ultimul termen de instanță, am depus extrasele din care reies sumele de bani virate Claudiei.(…) M-am săturat de toate acuzele ei nefondate, de toate jignirile ei, de toate problemele pe care mi le-a făcut și încerc să mă focusez doar pe creșterea și pe educația copiilor. Eu mă ocup de tot ce înseamnă parte financiară, copii. Eu Claudiei îi ofer foarte mulți bani pentru copii sau pentru nevoile lor', a declarat Gabi Bădălău în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…' / EXCLUSIV

Citește și: Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, s-a întors în România. Cu ce se ocupă în țară, după despărțirea de artist

Citește și: Eva Kiss, despre revederea cu fiul ei după 20 de ani: „A fost o întâlnire dificilă, cu multe reproșuri din partea lui, venite din această situație particulară a noastră, cauzată de interdicția tatălui său'. Cum se înțelege artista cu fiicele ei stabilite în Danemarca / EXCLUSIV

Ce spune Gabi Bădălău despre momentul în care și-a dat copiii și fosta soție afară din casă

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' a fost abordat și momentul în care Gabi Bădălău și-ar fi dat afară din casă copiii și pe fosta soție. Afaceristul se apără și susține că nu el i-a dat afară, ci cântăreața a decis să plece. În plus, Bădălău susține că el nici măcar nu a vrut să divorțeze.

„Denise Rifai: Vă este rușine că v-ați dat copiii afară din casă?

Gabi Bădălău: De câte ori vorbesc despre copii, este un subiect foarte sensibil. Eu nu mi-am dat copiii niciodată afară din casă, cel mai de preț lucru pentru mine sunt copiii. Eu trăiesc pentru a le oferi un viitor stabil și frumos copiilor mei. Decizia de a pleca din casă a fost a Claudiei, eu niciodată nu am dat-o afară din casă.

Înainte să plece, ea a pus pe Facebook acel mesaj pe Facebook. Cred cu certitudine, ea e genul de persoană care trăiește din atenția mass-mediei. Eu cred acum, după 5 ani, A plecat cu surle și trâmbițe. Cred că a avut un plan, a sunat la Poliție, a plecat cu 100 de lei. Nu am dat-o afară, nu am vrut să mă despart de ea. A fost decizia ei și am ajuns la divorț.

Eu am fost sincer cu ea, i-am zis de relația mea extraconjugală și i-am zis că nu vreau să îmi pierd familia. Ea a început cu mesaje lacrimogene și făcea un circ permanent, acum 5 ani zic. Și azi e în filmul acela, de teroare!”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton