Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Azi ies cu cineva, mâine cu altcineva, nu vreau...” / Adevărul despre Daria, femeia cu care s-a afișat

 Calin Maria Bianca
.

Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au pus punct poveștii de iubire, care a durat trei ani și jumătate. Și-au aruncat cuvinte dure și acuzații neașteptate de infidelitate, însă printre altele, el a recunoscut că suferă după ce și-au spus adio. Totuși, ipostazele în care s-a afișat cu noua iubită lasă de înțeles cu totul și cu totul altceva. Adevărul despre viața lui amoroasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău nu a ezitat și a recunoscut cât de mult a iubit-o pe Bianca Drăgușanu, dar și cât de mult a însemnat această relație serioasă de trei ani jumate pentru el. Cu toate acestea, imediat după despărțire, el s-a afișat cu noua iubită chiar la evenimentul nostru monden, Petrecerea VIVA! 2024, sub privirile Biancăi Drăgușanu care a defilat singură pe covorul roșu.

dragusanu-badalau-3-2-2dragusanu-badalau-3-2-2

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău, într-un restaurant de lux. Ea era în compania prietenilor, iar afaceristul a venit însoțit de noua iubită

Citește și: Gabi Bădălău, foarte emotiv de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. A izbucnit în lacrimi când a atins un subiect sensibil: „Sunt și foarte încărcat în perioada asta…” / În paralel, fosta lui iubită petrecea la un botez, unde se afla și fostul ei soț, Alex Bodi

Citește și: După despărțire, CRBL și Elena vorbesc aproape zilnic, iar fiica lor a trecut „foarte matur peste acest hop”. Confesiunea artistului, după 16 ani alături de soție: „Se întâmplă lucruri care nu am visat niciodată. Dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta că se va întâmpla asta…'

Citește și: Oana și Vlad Gherman, pictorial exclusiv „trash the dress”, pe coperta VIVA! de iulie! Totul despre nuntă și ce nu s-a văzut în ziua cea mare: „Ne rămân amintiri prețioase”

Gabi Bădălău susține că nu este pregătit pentru o relație serioasă, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

După ce a stârnit numeroase controverse cu apariția lui la Petrecerea VIVA!, alături de noua cucerire, Gabi Bădălău a plecat cu Daria în vacanță, în Mykonos, de unde a postat mai multe poze. Totuși, acum afaceristul susține că nu poate avea o relație serioasă după despărțirea de Bianca Drăgușanu, femeia pe care a iubit-o, așa cum a declarat chair el. Mai mult decât atât, a spus că în prezent nu este într-o relație și nici nu vrea, optând doar pentru distracție.

„Nu am nicio relație. Vin după 3 ani jumătate cu o femeie pe care am iubit-o. Faptul că ies astăzi cu cineva, mâine cu altcineva. Nu am nicio relație. Nici nu vreau, nici nu cred că o să am în viitorul apropiat. În schimb, vreau să ies, vreau să cunosc, vreau să mă distrez, vreau să râd.„ a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin'.

Adevărul despre Daria, femeia cu care s-a afișat

Toată lumea a crezut că Daria este noua lui iubită, după ce s-au afișat atât de mult împreună, însă afaceristul a explicat nu doar că nu este într-o relație, ci și că nu știe dacă o să se mai întâlnească cu aceasta și dacă o să fie ceva serios.

Habar n-am dacă o să mă mai vedeți cu ea. Suntem în perioadă detatonare. (…)', a mai spus Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău: 'Am avut o relație tensionată tot timpul, i-am făcut toate poftele, dar…'

Gabi Bădălău a făcut numeroase declarații în podcast-ul unde a fost invitat, iar după acuzațiile de infidelitate la adresa fostei iubite, acesta a dezvăluit și cum era relația lor, de fapt. Știm că au avut parte de mai multe despărțiri de-a lungul celor trei ani și jumătate, astfel că a mărturisit că mereu aveau parte de momente tensionate, acestea fiind mai dese decât cele de liniște.

„La petrecerea VIVA!, eu cu Bianca nu ne-am intersectat privirile. Noi am avut o relație tensionată mai tot timpul, până în ultimul moment. Am avut mai multe momente de tristețe decât momente de liniște. Am tars de această relație până în ultima clipă, I-am făcut toate poftele', a mai mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin'.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton