"O apucau crizele și nebuniile... am adus-o în fața instanței. De 4 ani o rog...". Gabi Bădălău, despre procesul pe care i l-a deschis Claudia Pătrășcanu

 Radulescu Ruxandra
.

Gabi Bădălău, primele declarații despre procesul pe care i l-a deschis Claudia Pătrășcanu. Un nou conflict de proporții a izbucnit, recent, între Gabi Bădălău și fosta soție, Claudia Pătrășcanu. Cei doi s-au dat în judecată reciproc, iar zilele trecute scanadalul s-a întețit, după ce cântăreața a decis să-i ceară o procură afaceristului, pentru a-i duce pe copiii lor, în vacanță. Gabi Bădălău a decis să să vorbească despre această situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău, primele declarații despre procesul pe care i l-a deschis Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău reacționează, după ce Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să ceară două ordonanțe președințiale deoarece afaceristul nu ar fi fost de acord să-i lase pe aceștia să plece cu mama lor, în vacanță, la Disneyland Paris și în Istanbul. Acum, afaceristul spune cum stau lucrurile de fapt și ce s-a întâmplat în realitate.

claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-impacare1claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-impacare1

Gabi Bădălău, primele declarații despre procesul pe care i l-a deschis Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt din nou în plin scandal, asta după ce cântăreața a decis să-i ceară o procură afaceristului, pentru a-i duce pe cei mici în vacanță în Paris și în Istanbul. Artista susține că a încercat să facă totul pe cale amiabilă, doar că Gabi Bădălău nu ar fi fost de acord, astfel că în cele din urmă a apelat la instanță.

Citește și: „Pedepsește copiii pentru că e el sub control judiciar”. Claudia Pătrășcanu i-a deschis un nou proces în instanță lui Gabi Bădălău. Artista vrea să obțină acordul de a-i duce pe cei mici în vacanță

Citește și:„Un bărbat sărac e un bărbat prost. De ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu?'. Bianca Drăgușanu a făcut aceste declarații când era despărțită de Gabi Bădălău, dar încă nu se aflase public

Citește și:Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu în privința copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: ‘Dacă până acum m-am dedicat vieții de familie…’

'De trei ani de zile, patru ani, de când ne-am separat, eu o tot rog pe Claudia, pentru binele copiilor, să ne dăm o procură reciprocă pe un an de zile pentru a călători cu copiii, atât eu, cât și ea. Eu de fiecare dată când am călătorit cu copiii am călătorit eu, cu părinții mei, sora mea și soțul ei. În anii care au trecut i-am dat și eu procură, mi-a dat și ea, într-o anumită perioadă, în care pe ea o apucau crizele și nebuniile, și nu îmi dădea procură. Am dus-o în fața instanței, mi-a dat instanța un document: suplinire de procură a unuia dintre părinți, pentru a putea să plec din țară. La autorități prezinți la judecătorie această ordonanță și poți să pleci din țară. Claudia a făcut contestanție și la aceast lucru, deși eu voiam să plec cu copii, dar până la urmă am plecat. Cu bune, cu rele, copiii au avut privilegiul de a se plimba și cu mine și cu ea', a spus Gabi Bădălău, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Gabi Bădălău, despre procesul pe care i l-a deschis Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău se află sub control judiciar, ceea ce nu îi permite să iasă din țară în tot acest timp. Cu toate astea, există o anumită cerere prin care poate să ceară judecătorului să iasă din România pentru câteva zile, pentru anumite motive, vacanțe cu copiii, probleme de sănătate.

Gabi Bădălău susține că a încercat să vorbească cu Claudia Pătrășcanu să-i ofere procură, că el să-și încerce norocul în fața instanței și să vadă dacă poate să meargă cu cei mici în vacanță.

'În ultima perioadă, de vreo șase luni, eu sunt sub control judiciar, implicat dreptul de a părăsi țara. Am discutat cu Claudia și i-am explicat omenește, eu la judecătorie unde am acest proces cu controlul judiciar, în afară de termenul acesta de 60 de zile pe care mi-l dau la judecătorie, eu mai pot depune niște cereri. Mă duc și spun că vreau să plec din țară într-o anumită perioadă, dau toate detaliile legate de cazare, avion, iar judecătorul e posibil să mă lase, sunt niște cereri intermediere.

În perioada asta de șase luni i-am dat Claudiei două procuri să plece cu copiii, una în Germania și una în Turcia. Procura pentru Turcia a fost chiar pe programul meu, pe vacanța de vară când copiii trebuiau să petreacă cu mine, dar m-a sunat prietena Claudiei, nașa unui dintre copii, că mă roagă că a luat niște bilete și să-i las pe copii să meargă', a mai precizat Gabi Bădălău pentru aceeași sursă.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton