Gabi Cristea le răspunde celor care îi judecă aspectul fizic și kilogramele în plus: „Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru că așa a fost viața cu mine"

 Tudorache Simona
.

Gabriela Cristea le dă peste nas celor care îi judecă kilogramele. Prezentatoarea de la Antena Stars recunoaște că s-a îngrășat, dar mărturisește că etapa prin care trece are la bază anumiți factori. Gabriela Cristea are convingerea că cei care se rotunjesc pe parcursul anilor sunt supuși unui bullying, deși nici măcar ei nu se împacă cu tot ce trăiesc, dar o persoană care nu s-a lovit de asta nu are cum să știe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Vedeta susține că oameni mai grași nu își găsesc lucruri pe măsură, obosesc atunci când urcă scările și transpiră mai mult. Gabriela Cristea mărturisește că are o prietenă care e supraponderală și care toată viața s-a luptat cu acest stigmat. A fost pusă la zid, deși este foarte bună în profesia ei și nu a avut deloc o viață ușoară. Gabriela Cristea crede că mai are o șansă să slăbească, pentru că nu a ajuns încă la menopauză.

gabi cristea 4gabi cristea 4

Gabriela Cristea, dezamăgită de cei care o judecă pentru că s-a îngrășat

Gabriela Cristea vorbește despre lupta cu kilogramele, pe care o duce după ce a adus pe lume cele două fetițe. Dacă înainte avea forme de manechin acum, la 49 de ani, lucrurile s-au mai schimbat. Vedeta nu înțelege de ce oamenii sunt judecați pentru aspectul lor, de ce există acest bullying împotriva lor, de ce nimeni nu le înțelege trăirile.

„Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru că așa a fost viața cu mine. În ce fază credeți că mă regăsesc mai mult? În cea de acum 7 ani, de dinainte să rămân însărcinată cu Victoria sau în cea de astăzi? În cea în care kilogramele erau acolo unde trebuiau, țiplă, sau astăzi când kilogramele sunt multe? Faptul că am acumulat niște kilograme nu ne face nici mai urâți, nici mai proști, nici de aruncat la gunoi, ci pur și simplu ne face, în etapa asta a vieții, așa cum suntem. M-am hotărât să vorbesc despre acest subiect, pentru că este unu tabu. În general, se face bullying la adresa oamenilor care au câte kilograme în plus, de parcă creierul nostru s-ar subția odată cu apariția kilogramelor. Nu, suntem la fel de deștepți cum eram înainte și la fel de proști„, spune Gabriela Cristea, pe o pagină de socializare.

Gabriela Cristea susține că viața unei grăsuțe nu e deloc ușoară

Gabriela Cristea își asumă kilogramele câștigate, precizează că vrea să se întoarcă la silueta pe care o avea cândva, dar crede că mulți dintre cei care privesc situația din afară greșesc. Prezentatoarea susține că niciun grăsuț nu e fericit cu tot ce trăiește, când hainele sunt tot mai greu de găsit și anumite activități te obosesc.

„Într-adevăr, am acumulat niște kilograme, doar că în spatele acestor kilograme se află ore și ore de diverse situații, care m-au adus în această etapă a vieții. Dacă este vreun om pe lumea asta care să creadă că vreunui gras îi este bine și se simte bine în pielea lui, vreau să vă spun că greșiți. Faptul că urcăm greu scările și obosim extrem de repede, că transpirăm mai mult, nu ne găsim haine cu care să ne îmbrăcăm.

Din păcate styliștii ridică din umeri atunci când vine vorba să mă îmbrace. Dacă este vreunul care crede că nu îmi doresc să mă întorc la persoana aceea care eram acum 6 ani, habar nu are despre ce este viața, dar nu este chiar atât de simplu. Știu, eu mai am o șansă, pentru că nu am intrat în perioada menopauzei. Cine să ne înțeleagă, persoanele care nu au avut niciodată probleme cu greutatea? Nu o să ne înțeleagă. Până nu te lovești cu capul de situație, nu ai cum să înțelegi. Pentru niciun grăsuț nu este ușor să aibă kilograme în plus”, mai spune ea.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios, imediat după cununia civilă. Primele imagini cu ei, în rochie de mireasă și costum de mire

Citește și: Andreea Bănică nu vrea să mai cânte cu Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu: „Eu nu am crezut niciodată în ciorba reîncălzită. S-a dovedit la atâtea alte trupe de fete, nu mi s-a părut că au avut vreun un succes'

Citește și: Ce aliment a scos Monica Bârlădeanu definitiv din alimentație: „Mi se pare extrem de important ca omul să vadă ce îi priește și ce nu. Sunt lucruri care îți îngreunează corpul'. Ce sfaturi are pentru femeile care vor să slăbească / EXCLUSIV

Citește și: Ce adolescență a avut Ramona Bădescu în România, înainte de 1990: „Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Era o educație mult mai rigidă, am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală…”

Citește și: Cum și-a descoperit Felicia Filip pasiunea pentru muzică: „De aici a și venit apropierea și apoi consacrarea. La 7 ani studiam, deja, vioara, iar între timp mi s-a arătat posibilitatea de a…”. Ce spune soțul sopranei, Cristian Mihăilescu, despre dragostea lui pentru operă / EXCLUSIV

Gabriela Cristea a făcut mărturisiri despre suferința prietenei ei

Gabriela Cristea își dă ca exemplu prietena, care a avut multe de înfruntat din cauza kilogramelor dobândite. Dincolo de toate astea, soția lui Tavi Clonda crede că va veni o vreme când lucrurile se vor schimba în viața ei.

Cea mai bună prietenă a mea este supraponderală. Așa am cunoscut-o și nu am judecat-o niciodată pentru kilogramele pe care le are, ci pur și simplu am respectat-o și am încurajat-o. Știu de la ea cât de greu este să trăiești într-o astfel de situație. Sunt oameni care au judecat-o pentru kilograme, deși este foarte bună pe meseria pe care o are.

Dragilor, grăsuți și grăsuțe. Dacă am să reușesc vreodată să mă mobilizez și să fiu atât de liniștită și să nu am atât de multă treabă încât să pot să slăbesc din nou, eu o să fiu alături de voi', a mai spus vedeta pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton