Gabriel Dorobanțu a cântat în memoria Laurei Stoica: "De multă vreme sala nu a mai fost arhiplină"

 Dumitrache Laura
.

Gabriel Dorobanțu s-a numărat printre artiștii care au susținut un concert în memoria Laurei Stoica. Regretat artistă ar fi împlinit 55 de ani pe 10 octombrie. Cu această ocazie, familia artistei a organizat un concert în memoria ei, la Târgoviște, orașul natal al acesteia. Gabriel Dorobantu, Adrian Enache, Ileana Șipoteanu și Monica Anghel au urcat pe scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Stoica a fost una dintre cele mai apreciate artiste din România. În 2006, viața artistei a fost curmată în urma unui acccident rutier. Cântăreața era împreună cu logodnicul ei, Cristi, când au fost implicați într-un accident rutier mortal. La acel moment, Laura Stoica era însărcinată și urma să devină mamă pentru prima oară.

gabriel dorobantugabriel dorobantu

Familia artistei a organizat un concert în Târgoviște, în memoria Laurei. Artiști precum Gabriel Dorobantu, Monica Anghel, Adrian Enache sau Ileana Șipoteanu au urcat pe scenă pentru a cânta. Dorobantu a avut o relație apropiată cu regretat artistă și a fost plăcut surpins când a văzut că sala a fost plină.

Citește și: Cum arată acum casa regretatei Laura Stoica.Artista a murit acum 15 ani

Citește și: Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mama și fratele ei, despre moartea artistei:”Nimeni nu poate să dea o explicație logică”

Citește și: Carmen Dell’Orefice a pozat goală la 91 de ani.Este cel mai în vârstă supermodel din lume

Citește și:Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales:„Vom pleca într-o…'

Gabriel Dorobanțu a cântat în memoria Laurei Stoica

Laura Stoica s-a numărat printre cele mai îndrăgite artiste din România. Pe 9 martie 2006, Laura Stoica și iubitul ei au murit într-un accident de mașină. Cântăreața s-a stins din viață la scurt timp după ce aflase că va deveni mamă pentru prima oară. Pe 10 octombrie, Laura Stoica ar fi împlinit 55 de ani, iar cu această ocazie, familia ei a organizat un concert, la Târgoviște, orașul natal al acesteia. Printre artiștii care au urcat pe scenă s-a numărat și Gabriel Dorobanțu, prieten bun cu Laura Stoica.

„Bucuria tuturor celor care am fost invitați, a fost că sala a fost arhiplină, au stat oameni și-n picioare, ceea ce a dovedit că nu numai noi, ci și Laura Stoica, prin tot ce a făcut în cariera ei a însemnat ceva pentru public. Am răspuns invitației, mai ales că s-a cântat și cu orchestra Teatrului Contantin Tănase. A fost un lucru bun, pentru că de la o vreme e o excepție, pentru noi, soliștii, care cântăm fără trupe. Emoționant a fost momentul de început, când pe scenă a urcat mama Laurei Stoica„, a declarat Gabriel Dorobantu pentru impact.ro.

Gabriel Dorobanțu: ” O iubeam foarte mult”

Gabriel Dorobantu a avut o relație apropiată cu Laura Stoica. Cu ocazia organizării concertului în memoria artistei, Gabriel Dorobantu s-a întâlnit cu Monica Anghel, iar împreună au depănat amintiri. Artistul a vorbit și despre relația pe care o avea cu Laura. Acesta a mărturisit că pierderea sa a venit în momentul în care artista era împlinită pe toate planurile.

Cu Laura am cântat mai puțin, dar eram prieteni foarte buni, vorbeam, ne cunoșteam. Ea a lucrat și cu teatrul din Ploiești și ne întâlneam și la spectacolele de acolo. Ne făceam confidențe. A fost o nefericită parte din viața ei, pentru că nu-și găsea iubirea, omul potrivit. Iar în clipa în care ne-a spus  că e fericită și a găsit un băiat cu care voia să-și facă viața, atunci a venit nenorocirea mare. O iubeam foarte mult, era o ființă sociabilă, glumeață. Avea măsură în tot ce făcea, era foarte bună colegă și prietenă. Important a fost mesajul și spectacolul, faptul că ne-am amintit de Laura', a mai spus artistul.

Laura Stoica a murit la vârsta de 39 de ani

Laura Stoica a murit la data de 9 martie 2006, într-un accident de mașină. Tragedia s-a produs pe șoseaua București-Urziceni, în apropiere de comuna ialomitană Sinești. Laura Stoica se întorcea de la un concert pe care îl susținea la Urziceni. La volanul mașinii cu care ea și iubitul ei, Cristian Mărgescu, se îndreptau spre București se afla logodnicul eu.

Artista era însărcinată cu primul ei copil. Responsabil de accident a fost un tânăr, care conducea autoturismul care a intrat în plin în mașina artistei. Cei trei au murit pe loc în urma tragediei.

Una dintre cele mai bune prietene ale Laurei Stoica a declarat că artista și-a prevestit moartea. Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie şi soţului meu: Dacă mor, se vor îmbogăţi toţi impresarii mei.' Noi am replicat: Laura, ce vorbe-s astea?!'. Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sfântul Petru şi soţul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar aşa s-a şi întâmplat, soţul meu îi căra sicriul'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton