Gabriel Garko are un nou iubit și nu își mai ascunde relația: "Îmi doresc să devin tată"

 Oana Pantazi
.

După ce ani de zile și-a ascuns orientarea sexuală, Gabriel Garko, sex-simbolul Italiei, a mărturisit că este gay, iar recent a postat și primul selfie cu noul iubit. Mai mult, actorul intenționează să devină tată cât de curând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La finele lui 2020, Gabriel Garko (49) își recunoștea în sfârșit orientarea sexuală și vorbea deschis despre viața lui, iar un an mai târziu actorul posta primul selfie cu noul iubit, la scurt timp după ce fuseseră surprinși împreună de paparazzi. Mai mult, acesta a vorbit într-un interviu despre relația lor, aflată la început la momentul respectiv.

Gabriel-Garko1Gabriel-Garko1

Gabriel Garko s-a afișat cu noul iubit

Nu ai cum să nu te îndrăgostești de brunetul de 1,90 m, cu ochi albaștri, buze pline și trup de fotomodel, mai ales dacă l-ai văzut în rolul mafiotului Tonio Fortebracci, pentru că femeilor le plac băieții răi, nu-i așa? Din păcate însă pentru admiratoarele sale, sex-simbolul Italiei are alte preferințe în materie de sex… Iar recent, Gabriel Garko le-a spulberat orice speranță, afișându-se în social media alături de noul iubit, Matia Emme. După o relație scurtă cu Gaetano Salvi (23), Garko are acum un nou partener… Zâmbitori și relaxați, cei doi s-au pozat unul lângă altul pe canapea, iar selfie-ul a fost făcut public de actor.

Citește și: Gabriel Garko arată la 47 de ani ca la 30! Cine e actorul italian devenit sex-simbol: fosta lui iubită s-a căsătorit cu… o femeie!

Citește și: Alexia Eram, despre complexele care i-au marcat copilăria: „Mai plâng din cauza asta”

Citește și: Cum a reacționat tatăl lui Florin Ristei când i-a cunoscut logodnica: „A urlat…

Citește și: Soția l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor: „A insistat că am nevoie de…”

La începutul lunii octombrie a anului trecut, actorul a vorbit pentru prima oară deschis despre relația lui.

„Nu sunt singur. E o poveste de dată recentă, dar a început foarte bine, atât din punct de vedere al caracterului, cât și din punct de vedere intelectual. El are 36 de ani, nu are nimic în comun cu profesia mea și nu este model, așa cum s-a scris. Îl plac foarte mult”, a mărturisit Gabriel Garko.

Cu 13 ani mai tânăr decât celebrul său iubit, Matia Emme este general manager și trăiește în Milano. Este extrem de retras, incusiv contul său de Instagram fiind unul privat. Cu toate că nu-i place să fie în lumina reflectoarelor, de acum înainte, se pare, nu va avea încotro… după ce Gabriel Garko și-a asumat relația cu el.

Își dorește să devină tată în viitorul apropiat

Actorul a vorbit apoi și despre dorința sa de a deveni tată în viitorul apropiat.

„Mă gândesc serios la asta. Aș vrea să devin tată. Mi-ar plăcea mult. Cred că aș fi și un tată bun, dar mi-ar fi foarte frică în vremurile astea. Nu știu dacă-mi place această lume de azi și dacă aș vrea să dau naștere unei vieți care va trebui să trăiască într-un viitor care nu știm cum va fi. Anul acesta voi lua o decizie în acest sens și mă voi documenta bine înainte. Ca bărbat necăsătorit nu pot să adopt, conform legii italiene, și chiar dacă aș găsi un partener lături de care să formez o familie, nu aș pute-o face oricum. Singura posibilitate este o mamă-surogat, dar nici asta nu se poate face în Italia, a mai mărturisit el, conform italy24news.com.

„Prima mea relație adevărată a fost cu un bărbat”

Gabriel Garko este un adevărat sex-simbol în Italia, iar admiratoarele sale au avut ocazia să îl admire în toată splendoarea în Senso ‘45′, film în care apare complet gol. Viața sa personală, în schimb, a fost o carte închisă. Până de curând… La finele lui 2020 actorul de 48 de ani a făcut o dezvăluire care le-a lăsat mute de uimire pe femeile din fan-cluburile lui, din toată lumea.

„Prima mea relaţie adevărată a fost cu un bărbat pe nume Riccardo. Am fost împreună 11 ani', şi-a început Gabriel confesiunea. „Eu şi Riccardo trăiam împreună, dar în afară prezentam o minciună. Când veneau prietenii la cină pe la mine, la sfârşitul serii el se prefăcea că pleacă acasă. Apoi, după ce toţi prietenii plecau şi ei, el se întorcea la mine. Iar când plecam în vacanţe, mereu eram într-un grup mai mare de prieteni, niciodată doar noi doi', a mărturisit el.

Actorul și-a ascuns ani de zile orientarea sexuală de teamă că acest lucru ar fi putut avea repercusiuni asupra profesiei sale.

Mi-am dat seama că nu îmi era bine prefăcându-mă şi că trebuie să mărturisesc adevărul. Părinţii şi surorile mele nu m-au judecat niciodată pentru alegerile mele, întotdeauna m-au protejat şi au ascuns acest lucru în faţa celorlalţi. Toţi cei de-acasă au ştiut asta despre mine înainte ca eu să devin actor. Apoi, am fost convins că, dacă mi-aş declara deschis orientarea sexuală, nu aş mai primi roluri. Am intrat într-un cerc vicios. Mă gândeam şi că publicul se va simţi păcălit dacă ar afla asta. Dar primul păcălit am fost eu', a mai spus Gabriel Garko.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton