Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină, recent. Reacția Cristinei Șișcanu: „Unde cresc doi, crește și al treilea. Un băiețel...”

 Radulescu Ruxandra
.

Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină, recent. Gabriela Cristea a fost invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, unde a oferit detalii mai puțin cunoscute despre viața de familie. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” este măritată cu Tavi Clonda și, împreună, au două fetițe. În mod surprinzător, Gabriela Cristea a mărturisit că a făcut, recent, un test de sarcină, întrucât a crezut că poate este gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină, recent. Gabriela Cristea are o frumoasă carieră în televiziune, dar a reușit să îmbine viața profesională cu cea de familie. Vedeta este foarte dedicată rolului de mamă pentru cele două fiice ale ei. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” este căsătorită cu Tavi Clonda și, alături de fiicele lor, formează o familiei minunată. Vedeta a recunoscut, în emisiunea Cristinei Șișcanu, că a făcut un test de sarcină, crezând că este însărcinată. Gabriela Cristea a spus că ea și Tavi Clonda și-ar fi dorit și un băiețel.

gabriela-cristea-fetite-la-gradinita-5-1024×768-1gabriela-cristea-fetite-la-gradinita-5-1024×768-1

Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină, recent

Gabriela Cristea a povestit la emisiunea Cristinei Șișcanu de pe Metropola TV că, recent, a crezut că este însărcinată, așa că a făcut un test de sarcină. Testul s-a dovedit a fi negativ, iar vedeta a declarat că este fericită cu familia pe care o are, iar cele două fetițe sunt suficiente pentru ea. Gabriela Cristea a recunoscut că și-ar fi dorit și un băiețel, pe lângă cele două fiice Iris și Victoria, însă doi copii sunt îndeajuns.

„Știi cum se zice: Unde cresc doi, crește și al treilea. Un băiețel?', i-a spus Cristina Șișcanu Gabrielei Cristea.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea: „Eu aveam o relație și…'

Citește și: Gabriela Cristea, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, după 18 ani: „Copiii sunt cei care suferă'

Citește și: Anca Țurcașiu s-a sărutat pasional cu un dansator de la Antena 1, la Te cunosc de undeva: „Nu ne-am mai pupat până acum, dar…’

Citește și: Maria Andria este suspectă de cancer. Cântăreața s-a operat și așteaptă rezultatele biopsiei: „Au crescut niște formațiuni pe os, mă simt foarte rău’

„Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul, s-a închis robinetul bine sau nu știu cât de bine, dar nu, nu este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe', a fost discuția dintre cele două, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

Fiica Gabrielei Cristea a fost supusă abuzului emoțional, de către educatoare

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit pentru prima oară părinți în anul 2017, atunci când prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe Victoria. Ulterior, familia acestora s-a mai mărit cu un membru, respectiv Iris, născută în 2019. Gabriela Cristea a mărturisit că fiica ei, Iris, a trecut prin episod de „abuz emoțional’ din partea unei învățătoare.

„Eu, trebuie să recunosc, am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris. Nu am vorbit niciodată despre chestia asta. Iris a fost supusă unui abuz emoțional, ca să zic așa, din partea unei educatoare, care n-a înțeles că educația unui copil se face cu vorbă bună. Educația unui copil este cel mai încăpățânat copil, dar și cel mai înțelegător în momentul în care vorbești cu ea ca de la egal la egal și îi explici lucruri.

Mușca, este o formă prin care copiii se exprimă în momentul în care nu știu să spună cu subiect și predicat anumite lucruri sau să ceară, ori au niște sentimente pe care nu pot să le exprime altfel și făcea asta și după ce depășise vârsta de 3 ani și a făcut până la un moment dat și a fost pedepsită de către educatoare, a strâns-o e mână și a certat-o. Mă rog, îl mușcase foarte tare pe un băiețel.

Mai mult decât atât, mama acelui băiețel a considerat de cuviință că ar trebui să vină și să o apostrofeze pe fiica mea în condițiile în care ea nu era de față cu niciun pedagog sau tutore de drept’, a spus într-un mesaj Gabriela Cristea.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton