Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită pe Internet: „N-am să permit nimănui. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr!”

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită pe Internet. Gabriela Cristea se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Cu toate astea, prezentatoarea tv recunoaște că primește și mesaje negative din partea internauților, iar acest lucru o deranjează. Astfel, Gabriela Cristea a decis să reacționeze și a răbufnit la adresa celor care o critică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită pe Internet. Gabriela Cristea, 49 de ani, are o carieră de succes și formează un cuplu cu Tavi Clonda. Au împreună două fiice minunate, iar vedeta este împlinită. Prezentatoarea tv își tine fanii la curent cu tot ce se intâmplă nou în viața sa, postând deseori pe rețelele sociale.

gabrielagabriela

Prezentatoarea de la Antena Stars a fost deranjată de criticile internauților și a postat un mesaj pe Instagram. Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită în nenumărate rânduri pentru că a ales să le arate oamenilor așa cum este ea dincolo de micile ecrane.

Citește și: Gabriela Cristea a fost păgubită de fostul soț, Marcel Toader, de 1 milion de euro și apoi dată afară din casă: „Mă chinuiam zi de zi”

Citește și:De ce a rupt Gabriela Cristea relația cu tatăl ei: „E greu să vezi cum te vinde pentru câțiva lei. Nu știu dacă merg la înmormântarea lui”. Cei doi nu-și mai vorbesc de peste 30 de ani

Citește și:Elena Merișoreanu, apel către Monica Gabor, să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „Dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic” / EXCLUSIV

Citește și:Iulia Albu a certat-o pe Alexia Eram, la America Express 2023: „O imprudență, puteam muri cu toții…”

Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită pe Internet

Gabriela Cristea se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea tv este activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se intâmplă nou în viața ei. Cu toate astea, Gabriela Cristea a primit numeroase critici din partea oamenilor, iar acest lucru a determinat-o să răbufnească. Vedeta a postat un mesaj pe Instagram, după ce mai multi internauți au jignit-o pentru că apare nemachiată în clipurile postate pe Instagram.

Știți că fac un vlog zilnic și încerc să va prezint lucrurile frumoase, dar și pe cele mai puțin frumoase din viața mea. Am încercat întotdeauna, cu sinceritate și cu deschidere, să vă spun ce simt și cum simt. Asta, însă, nu înseamnă că mi-a adus doar laude, ci și foarte multe critici. Nu mă deranjează niciunele atâta timp cât sunt argumente. Când vine vorba de jignit mă deranjează foarte tare. Ceea ce pot să vă spun e că, în ciuda faptului că eu muncesc și încerc să fac lucruri, sunt deseori jignită', a afirmat Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea a declarat în nenumărate rânduri că nu se lasă afectată de jignirile internauților, dar este de părere că lumea ar trebui să promoveze normalitatea și nu machiajul. „Aud deseori: De ce apari nemachiată? Pentru că încerc să promovez normalitatea. Normalitatea unei femei nu înseamnă că atunci când se trezește sare direct în papuci și își pune o tonă de machiaj pe față. Eu fac asta în fiecare zi pentru că trebuie să merg la emisiune, dar atunci când nu merg, nu mă machiez. Încerc să fiu normală și naturală, iar lucrurile astea ar trebui să fie promovate, nu machiajul', a subliniat prezentatoarea.


Gabriela Cristea: „N-am să permit nimănui să mă jignească”

Gabriela Cristea le-a transmis celor care au criticat-o să nu o mai urmărească pe rețelele sociale. Vedeta a mai spus că, deși nu se lasă afectată de criticile internauților, vrea să le spună acestora că indiferent de meseria sa, este o persoană normală.

Ieri, de exemplu, am postat o rețetă de ciorbă de burtă așa cum o fac eu. N-am spus niciodată că rețetele pe care le fac eu sunt cele mai bune. Mi-a comentat cineva: Asta este orice numai ciorbă de burtă nu e. Nu e rețeta adevărată. Nici nu am zis că este, este doar cea pe care o fac eu. Facebook a pus acolo un buton prin care poți să mă blochezi și în felul acesta nu mai poți să mă vezi, cum nici eu nu mai pot să te văd pe tine.Aud tot mai des: Ești persoană publică, asumă-ți!(…) N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă sau pe rețelele de socializare să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr', a subliniat Gabriela Cristea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton