Gabriela Cristea a suferit un accident casnic, de față cu fiica ei: „Sunt țintuită la pat. Am început să plâng, m-a durut de am simțit că...”. Vedeta, la un pas de tragedie

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea a suferit un accident casnic ce se putea termina cu o tragedie. Vedeta Kanal D a povestit ce i s-a întâmplat ieri dimineață și cum ceea ce pare o simplă căzătură i-a produs dureri groaznice, însă cel mai rău e că totul a avut loc în prezența fiicei sale, Victoria. Iată ce a pățit Gabriela Cristea și de ce a fost țintuită la pat, cu dureri groaznice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a suferit un accident casnic, de față cu fiica ei. Gabriela Cristea a suferit un accident casnic și s-a ales cu piciorul luxat, însă este conștientă că se putea termina mai rău de atât, mai ales dacă se lovea cu capul de podea. De față a fost fiica ei, Victoria, care a încercat cum a putut să-și liniștească mama pentru că soția lui Tavi Clonda a început să plângă de durere.

565-1565-1

Gabriela Cristea a suferit un accident casnic, de față cu fiica ei

Țintuită la pat, Gabriela Cristea le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele de socizalizare ce a pățit ieri dimineață, când se pregătea să o ducă pe fiica ei, Victoria, la școală.

„Să nu credeți că am făcut un obicei din a mă filma în pat, ci pur și simplu astăzi sunt țintuită la pat.

Am pățit un accident. Sunt cu piciorul sus pe pernă și în pachet este gheață pentru că astăzi când voiam să o duc pe Victoria la școală, când am intrat în garaj, am călcat strâmb și am luat o trântă cum nu vreți să știți', a povestit Gabriela Cristea pe pagina ei de Facebook.

Gabriela Cristea spune că a început să plângă de durere și nu s-a putut ridica de jos, fiind nevoită să-l sune pe soțul ei pentru a o ajuta să ajungă în pat.

„Era să dau și cu capul de ceva, bine că nu s-a întâmplat așa. A făcut „cranc!'. Acum e de râs, dar la momentul respectiv era de plâns, credeți-mă. Asta este, mi-am luxat piciorul. Nu vreți să știți în ce hal s-a auzit de am crezut că mi-am rupt tot corpul. M-a durut de am simțit că mă ia cu răcori pe șira spinării. Am început să plâng. Îmi era foarte teamă să nu se sperie copilul.

A venit, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute să mă ridic, i-am spus că nu pot să mă ridic și a zis că se duce să îl cheme pe tati. Într-o fracțiune de secundă toată casa era în garaj, lângă mine și încercau să mă ridice. N-am reușit să mă ridic minute bune de acolo. Așa durere și așa situație…

Accidentele casnice sunt responsabile pentru multe situații foarte grave și chiar pentru deces. Slavă Domnului că nu a fost cazul. Într-adevăr, cele mai frecvente accidente se întâmplă acasă. Eu doar am făcut un pas, am pășit și s-a întâmplat neprevăzutul', a mai mărturisit prezentatoarea TV, într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Ionela Novac a suportat abuzul domestic 18 ani de dragul copiilor. Ce a povestit concurenta de la Chefi la cuțite printre lacrimi: „M-a bătut din prima zi a nunții. Mi-au spus să accept…’

Citește și: Eduard, fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, riscă să fie exmatriculat din cauza absențelor: „Noi am presat această școală. Le-am cerut să…

Gabriela Cristea își ține fanii la curent cu problemele ei de sănătate

Gabriela Cristea a ajuns de mai multe ori la spital anul trecut și fanii săi au fost mereu la curent cu starea sa de sănătate.

„Mi s-au întâmplat niște lucruri, dar n-am să vă povestesc ca să nu vă fac capul mare cu ce mi s-a întâmplat mie. Mai degrabă, o să vă spun că zilele mele sunt cu susul în joș. Adică am momente în zi când alerg de zici că sunt la 100 de metri garduri, după care stau, după care iarăși alerg. Și cred că așa e și la voi, iar ritmul ăsta efectiv mă dă peste cap.

Cineva mă invidia de curând pentru faptul că am avut mult concediu. Da, dar din concediul ăla am intrat într-o alergătură nebună. Și acum sunt într-un moment în care stau, după ce am avut o dimineață de coșmar„, a povestit Gabriela Cristea pe Instagram acum câteva luni.

În urma celor relatate de ea, în secțiunea de comentarii a apărut un mesaj de-al unei internaute.

„Această stare este de la tiroidă, din câte îmi amintesc cred că aveți și dumneavoastră. Și mie mi se întâmplă același lucru’, a fost comentariul care a scos-o din sărite pe vedetă, care a venit cu un răspuns imediat: „Această stare este de la nesomn și de la încurcă lumea cu care am treabă. Tiroida o mai tratezi, dar prostia nu. Îți mulțumesc că te-ai gândit la mine„.

Anul trecut, Gabriela Cristea a ajuns la spital și le-a dezvăluit fanilor ce probleme de sănătate avea la momentul acela: „Este a treia oara cand fac colica renala in ultimele 4 luni, deci este ingrijorator. Acum sunt bine, pe tratament inca dar nu mai pot continua asa la nesfarsit pentru in curand am sa devin imuna si la antibiotic. Dupa seria de tratament in curs am nevoie de o pauza sa se curete organismul si am sa merg la investigatii suplimentare. Am nevoie sa fiu sanatoasa pentru mine si familia mea, am nevoie sa fiu sanatoasa ca sa-mi duc proiectele la bun sfarsit„.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton