Gabriela Cristea, acuzată că folosește chimicale în prăjituri și cozonaci. Cine i-a luat apărarea: „Să facă, dar să folosească fructe proaspete, nu chimicale la găleată"

.

Gabriela Cristea face ce face și reușește să îi supere pe cei care îi urmăresc activitatea în bucătărie. Discuțiile în online s-au încins după ce prezentatoarea a gustat din niște găletușe de concentrat pentru creme. Gabriela Cristea a fost apostrofată că folosește chimicale și nu pregătește totul din ingrediente naturale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Unii s-au declarat deranjați că au apucat să comande cozonacul pe care vedeta l-a promovat cu fiecare ocazie în ultima perioadă. Cu toate astea, un cofetar profesionit a sărit în apărarea ei și a detaliat subiectul. El susține că prezentatoarea nu a greșit cu nimic.

gabri-cristea-20gabri-cristea-20

Gabriela Cristea, discuții aprinse cu urmăritorii

Gabriela Cristea a fost certată pentru că folosește în compoziția prăjitutilor și cozonacilor chimicale. „Sunt pline de E-uri', Chimicale la găleată, o cremă de casă se face cu ingrediente de la A la Z, adică fructe proaspete, piureuri din fructe, pastă din nuci, migdale etc.', 'Și 150 lei cozonacul ARTIZANAL, la care a recunoscut că folosește această bază pentru creme. Adică face o cremă banală în care pune o lingură de fistic pentru aromă și culoare și gata cozonacul!' sau 'Eu credeam că aveți rețete proprii de creme, nu industriale. Comentez pentru că am făcut o comandă de cozonac', acestea sunt doar câteva dintre cometariile lăsate de internauți la clipul postat de vedetă.

Cum se apără Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a luat apărarea și a susținut că toate cele cumpărate sunt pentru propriul uz. Deși, la un moment dat, prezentatoarea îi întreabă pe cei care o urmăresc. „Vă las să degustați și să-mi spuneți cu care dintre ele ați vrea să gustați choux-urile făcute de mine'.

Vedeta nu a reușit să calmeze spiritele, așa că replicile tăioase au continuat. „Să facă, dar să folosească fructe proaspete, nu chimicale la găleată. Face o cremă de patiserie și va pune cateva linguri cu chimicale și gata, a devenit mare cofetareasă Ca să fii cofetar/bucatar, îți trebuie vreo 2,3 ani să stai pe la școală zilnic, să mănânci la cantina școlii, să faci practică prin laboratoare. să mergi în oraș să vinzi ce ai făcut în laborator. Acum toate casnicele iau sau dau cursuri și se numesc cofetărese', i-a scris cineva.

Citește și: Romanița Iovan, totul despre noaptea în care Adrian Iovan l-a împușcat pe Bogdan Iancu, hoțul care a intrat peste ei în casă: „A alergat, a intrat în bucătărie, s-a aruncat pe geam de la etajul 1. Adrian s-a dus să vadă, a luat pușca. Nu a tras…”

Citește și: Alexia Eram nu a mâncat nimic timp de 36 de ore. Cum se simte și de ce a luat această decizie: „Mai trag puțin de mine'

Citește și: Delia are probleme de sănătate în timpul turneului din America: „Am amețeli foarte ciudate. Eu n-am nimic niciodată, asta mă sperie”

Citește și: De ce a renunțat Camelia Șucu la cariera de medic, după trei ani: „A fost cea mai bună decizie! Mama e singura care mai are regrete”

Gabriela Cristea, apărată de un cofetar

Un cofetar a ținut să explice cum stau, de fapt lucrurile. El susține că aceste paste se folosesc și în cofetăriile moderne.

„De regulă nu prea mă amestec în comentarii, dar fiind și cofetar certificat, vreau să punctez anumite chestii pentru anumite urmăritoare care vorbesc în necunoștință de cauză. Acestea sunt niște paste cremă foarte intense, care se adaugă într-o cremă patiseră într-o măsură foarte mică în raport cu crema, pentru a da gustul cremei respective, lămâie , fistic, portocală etc. Se folosesc în toate laboratoarele care practică cofetăria modernă. Mai bine interesați-vă ce conțin prajiturelele pe care le mâncați de la cofetăriile din colț de stradă. Baftă, Gabriela Cristea în tot ceea ce ți-ai propus să faci!', a spus cofetarul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton