Gabriela Cristea face ce face și reușește să îi supere pe cei care îi urmăresc activitatea în bucătărie. Discuțiile în online s-au încins după ce prezentatoarea a gustat din niște găletușe de concentrat pentru creme. Gabriela Cristea a fost apostrofată că folosește chimicale și nu pregătește totul din ingrediente naturale.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Unii s-au declarat deranjați că au apucat să comande cozonacul pe care vedeta l-a promovat cu fiecare ocazie în ultima perioadă. Cu toate astea, un cofetar profesionit a sărit în apărarea ei și a detaliat subiectul. El susține că prezentatoarea nu a greșit cu nimic.
Gabriela Cristea, discuții aprinse cu urmăritorii
Gabriela Cristea a fost certată pentru că folosește în compoziția prăjitutilor și cozonacilor chimicale. „Sunt pline de E-uri', „Chimicale la găleată, o cremă de casă se face cu ingrediente de la A la Z, adică fructe proaspete, piureuri din fructe, pastă din nuci, migdale etc.', 'Și 150 lei cozonacul ARTIZANAL, la care a recunoscut că folosește această bază pentru creme. Adică face o cremă banală în care pune o lingură de fistic pentru aromă și culoare și gata cozonacul!' sau 'Eu credeam că aveți rețete proprii de creme, nu industriale. Comentez pentru că am făcut o comandă de cozonac', acestea sunt doar câteva dintre cometariile lăsate de internauți la clipul postat de vedetă.
Cum se apără Gabriela Cristea
Gabriela Cristea și-a luat apărarea și a susținut că toate cele cumpărate sunt pentru propriul uz. Deși, la un moment dat, prezentatoarea îi întreabă pe cei care o urmăresc. „Vă las să degustați și să-mi spuneți cu care dintre ele ați vrea să gustați choux-urile făcute de mine'.
Vedeta nu a reușit să calmeze spiritele, așa că replicile tăioase au continuat. „Să facă, dar să folosească fructe proaspete, nu chimicale la găleată. Face o cremă de patiserie și va pune cateva linguri cu chimicale și gata, a devenit mare cofetareasă Ca să fii cofetar/bucatar, îți trebuie vreo 2,3 ani să stai pe la școală zilnic, să mănânci la cantina școlii, să faci practică prin laboratoare. să mergi în oraș să vinzi ce ai făcut în laborator. Acum toate casnicele iau sau dau cursuri și se numesc cofetărese', i-a scris cineva.
Gabriela Cristea, apărată de un cofetar
Un cofetar a ținut să explice cum stau, de fapt lucrurile. El susține că aceste paste se folosesc și în cofetăriile moderne.
„De regulă nu prea mă amestec în comentarii, dar fiind și cofetar certificat, vreau să punctez anumite chestii pentru anumite urmăritoare care vorbesc în necunoștință de cauză. Acestea sunt niște paste cremă foarte intense, care se adaugă într-o cremă patiseră într-o măsură foarte mică în raport cu crema, pentru a da gustul cremei respective, lămâie , fistic, portocală etc. Se folosesc în toate laboratoarele care practică cofetăria modernă. Mai bine interesați-vă ce conțin prajiturelele pe care le mâncați de la cofetăriile din colț de stradă. Baftă, Gabriela Cristea în tot ceea ce ți-ai propus să faci!', a spus cofetarul.