Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care o jignesc pe social-media: "Mi-a scris că sunt cât o balenă, pentru că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care o jignesc pe social-media. Gabriela Cristea nu a mai suportat cometariile răutăcioase ale internauților și a răbufnit, în cadrul unui clip pe TikTok. Prezentatoarea a decis să reacționeze, după ce o urmăritoare i-a reproșat că ar face excese alimentare și că s-a îngrășat. Gabriela Cristea a ieșit la atac cu o serie de replici ironice la adresa acestor persoane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care o jignesc pe social-media. Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” s-a luptat cu kilogramele în plus, după nașterea fiicelor sale, însă, în prezent are o siluetă armonioasă și duce un stil de viață echilibrat. Cu toate acestea există și persoane rău-intenționate, care au jignit-o prin intermediul social-media, după ce Gabriela Cristea a postat pe TikTok câteva imagini cu deserturile preferate. Iată cum a reacționat vedeta!

screenshot-2023-08-28-141834screenshot-2023-08-28-141834

Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care o jignesc pe social-media

Gabriela Cristea nu a mai suportat atacurile gratuite, la adresa sa, de pe social-media, și a ieșit la atac împotriva celor care o jignesc constant, făcând aluzie la greutatea ei. Vedeta a făcut aluzie la ipocrizia persoanelor ce judecă și postează comentarii răutăcioase.

Citește și:„Nu mai știu câte roluri am jucat. Încercam să mulțumesc partenerul de fiecare dată'. Ce lecție a învățat Gabriela Cristea după un divorț și mai multe relații eșuate

Citește și:‘Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat, nu mergem la plajă? Nu avem dreptul să ne bucurăm de…’. Gabriela Cristea, revoltată că nu își găsește costume de baie potrivite pentru fizicul ei

Citește și: Matei Stratan, pregătit să apeleze la Instanță pentru a-și aduce fiica în România, dacă nu se înțelege pe cale amiabilă cu Mădălina Ghenea: 'Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta…'

Citește și: Ana Geoană și Garret Cayton s-au căsătorit la Veneția. Nunta a durat trei zile, iar invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, unul dintre cele mai luxoase din lume

„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt.

Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău', a încheiat Gabriela Cristea, gustând dintr-o felie delicioasă de tort.

Suma exorbitantă cheltuită de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în supermaket

Gabriela Cristea șu Tavi Clonda sunt căsătoriți de opt ani și au două fetițe împreună, pe Victoria și Iris. Cei doi au o familie frumoasă, iar ori de câte ori au ocazia, plănuiesc vacanțe de neuitat alături de fiicele lor. Gabriela Cristea și soțul vor merge în vacanță în Grecia, alături de Iris și Victoria, iar pentru asta au făcut câteva cumpărături. Recent, cei doi au ieșit la cumpărături și au cheltuit o sumă fabuloasă într-un supermarket.

Am fugit de acasă împreună cu soțul și am plecat să facem niște cumpărături. Problema este că noi doi când ieșim la cumpărături este jale. Acum facem cumpărături pentru plecatul în vacanță, deci nu cumpărături uzuale’, au spus cei doi în mediul online. Prezentatoarea tv și artistul s-au oprit prima dată la băuturi.

A fost prietenul meu în vacanță în Grecia și mi-a spus că gama lor de vinuri nu este ce trebuie anul acesta. Așa că, dacă vrem să servim un vin rose pe plajă seara ar fi bine să-l luăm de aici. O să luăm o șampanie pentru copii pentru că le place să dea noroc, spune Tavi Clonda. Cumpărăm și suc, și apă plată, și vin, zici că mergem într-o țară subdezvoltată’, glumește Gabriela Cristea.

FOTO: Facebook TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton