Gabriela Cristea critică dur oamenii care se folosesc de ceilalți pentru faimă: „În viața mea nu am avut parte de pile. Unii își fac loc dând din coate și călcând pe cadavre..."

 Tudorache Simona
.

Gabriela Cristea îi condamnă pe care care se folosesc de tot felul de subterfugii ca să ajungă în poziții importante. Prezentatoarea nu are o părere bună despre oamenii care apelează la pile ca să ocupe locuri importante și fac totul ca să își atingă scopul, iar în drumul lor nu mai țin cont de nimeni și de nimic.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Deși are o carieră de succes în televiziune, vedeta susține că nu a fost susținută de nimeni ca să ajungă aici, ci a făcut-o prin propriile forțe. Gabriela Cristea a avut modele în viață, dar și-a așteptat întotdeauna rândul. Nu a călcat pe cadavre. Ea consideră că e loc pentru toată lumea sub soare, așa că de câte ori a putut ajuta pe cineva să se realizeze, a făcut-o.

gabi cristea 22gabi cristea 22

Gabriela Cristea critică dur oamenii care se folosesc de ceilalți pentru faimă

Gabriela Cristea a reușit să își facă un nume în televiziune fără să apeleze la pile, practică pe care nu o susține. Ea are convingerea că unii își fac loc dând din coate, nu pentru că ar avea niște merite deosebite la acest capitol.

„Să știți că în viața mea nu am avut parte de pile. Am avut parte de oameni care mi-au călăuzit pașii, dar nimeni vreodată nu s-a dus să vorbească pentru mine, să spună să mă bage și pe mine nu știu unde sau să mă pună să fac ceva. Nu, asta niciodată. În același timp, dacă am putut să dau o mână de ajutor, să știți că nu am evitat să dau o mână de ajutor, pentru că eu cred că e loc pentru toată lumea sub soare. Doar că, unii își fac loc dând din coate și călcând pe cadavre, iar alții își așteaptă rândul liniștiți, pentru că ce a pregătit Cel de Sus pentru fiecare dintre noi, o să le aștearnă așa ca pe o hârtie', a spus prezentatoarea TV, pe o rețea de socializare.

Citește și: Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: „Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să…” / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

Citește și: Ana Baniciu, noi imagini din casa veche de un secol, moștenită de la bunicii ei: a mobilat livingul, dormitorul și camera copilului / Designul îmbină arhitectura orginală cu accente moderne: „Cât de frumos ne-a ieșit proiectul'

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții lui Tavi Clonda

Tavi Clonda recunoaște că atunci când a prezentat-o pe Gabriela Cristea părinților săi au existat emoții de ambele părți. Artistul s-a simțit ca în adolescență, ca și cum avea pentru prima oară iubită. Tabi Clonda admite că s-a gândit cu teamă la acest moment, pentru că la Brașov au o casă îngrijită, dar care la momentul respectiv nu era renovată.

Tavi Clonda a primit și un sfat de la cea care i-a dat viață. Mama lui Clonda a plăcut-o pe Gabriela Cristea, dar i-a spus fiului ei să nu se arunce cu capul înainte. Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți de nouă ani.

„Țin minte și acum fața ei, fericită, emoționată, se înroșise. Venisem și cu mașina ei. Tata era cu mașinile, mă întreba ce mașină are. Încerca să schimbe subiectul ca să ascundă niște emoții pe care le-au avut. A fost ca în adolescență, ca și cum am avut pentru prima oară iubită.

A fost altceva, numai sentimente curate, de emoție. Foarte frumos. Mie îmi era teamă cumva, pentru că la Brașov bunica are o casă, o curte mare frumoasă, dar nu știu cât de renovată era la momentul ăla. I-am spus mamei să nu își facă griji atâta timp cât e curat în casă, iar oamenii au sufletul curat, exact așa cum m-a învățat și ea. Da, trebuie să faci o curățenie, să gătești, dar i-am spus mamei să nu își facă griji, pentru că ea e o fată naturală și o să-i placă foarte mult’, a povestit Tavi Clonda, în emisiunea În oglindă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton