Gabriela Cristea, criticată dur de fani, după ce a cumpărat un brad de designer, gata decorat: "Niciun farmec nu are..."

 Radulescu Ruxandra
.

Gabriela Cristea, criticată dur de fani, după ce a cumpărat un brad de designer, gata decorat. Gabriela Cristea și-a atras o sumedenie de critici, doarece a preferat să cumpere un brad deja decorat, de către un specialist, decât să respecte obiceiul de a împodobi pomul de Crăciun alături de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea nu a optat pentru un brad tradițional de Crăciun, pe care să-l împodobească alături de familie, ci a comandat unul gata împodobit cu decorațiuni confecționate de designeri, după cum le-a împărtășit chiar ea fanilor. Cele două fiice ale prezentatoarei au fost extrem de încântate, dar fanii nu au empatizat la fel de mult. Mulți au criticat-o în mediul online pe Gabriela Cristea pentru faptul că nu mai respectă una dintre tradițiile Crăciunului.

screenshot-129screenshot-129

Gabriela Cristea, criticată dur de fani, după ce a cumpărat un brad de designer, gata decorat

Gabriela Cristea a explicat fanilor că, anul acesta, a optat pentru un brad cu totul special, întrucât un designer este cel care a conceput toate decorațiunile. Aceștia au primit și câteva globulețe în cutii, pentru a contribui și ei la împodobirea pomului de Crăciun.

Citește și: Kamara are o nouă iubită. Cine este Gabriella Nastas și cum a început relația lor: „Eu îi cunosc părinții. Ne știm de foarte mulți ani'

Citește și: Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat. Am promis lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare”

Citește și: Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023. În trecut a avut o relație cu Smiley

Citește și: Valentina Pelinel dezvăluie ce studii are, după ce s-a spus că nu ar fi terminat liceul: „Mă bufnește și râsul. Am luat de la zero, am făcut cinci ani”

„Cât este de frumos! A venit, a venit! Bradul de Crăciun a ajuns la noi acasă. Anul ăsta am ales să lăsăm un designer să ne facă decorațiunile de sărbători și chiar au ieșit superbe. Ne-a mai lăsat și nouă câteva globulețe să punem în pom ca să ne punem și noi amprenta. Acum îl așteptăm pe Moș Crăciun!', a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Ce i-au transmis fanii Gabrielei Cristea: „Este urât rău”

Chiar dacă Gabriela Cristea a împărtășit cu mult entuziasm noul ei brad de Crăciun pe social-media, urmăritorii au sancționat-o foarte dur pentru faptul că nu respectă tradițiile.

„Sincer, dacă eram în locul vostru nu lăsam un designer să îmi facă bradul, nu îmi place deloc .. este urât răuuuu'.

„Unde sunt crengile bradului? Numai brad nu e asta”

„Parcă era pe culoarea roșu… unde e bradul roșu?”

„Și unde mai e farmecul sărbătorilor? Îmi amintesc cu drag de momentele când eu făceam prăjituri cu mama și așteptam să vină tata cu bradul la subraț'.

„Absolut nici un farmec nu are …ăsta nu e spiritul Crăciunului, le înveți numai de bine pe fete….'

„Și cel mai mult le va lipsi fetițelor bucuria acelei amintiri de a împodobi bradul împreună, o colindă pe fundal și ….nu să-l aducă cineva gata împodobit' .

Asta nu credeam că o să existe. Te apreciam ca om, ca femeie, dar „fițele' în care dă omu cu bani, e aiurea… pai un brad se împodobește cu familia, e un moment special mai ales cu copilași micuți. Dar fiecare cu ideile lui…'

Acest brad nu este BRADUL DE CRĂCIUN. Este doar un pom frumos decorat!', au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Gabriela Cristea.

FOTO: iNstagran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton