Gabriela Cristea, de urgență cu fiica cea mare la spital din cauza unui virus: ”Sunt destul de multe cazuri. Aveți grijă...” / Cum se simte Victoria acum

 Calin Maria Bianca
.

Gabriela Cristea, de urgență cu fiica cea mare la spital din cauza unui virus. De la un weekend frumos și liniștit, Gabriela Cristea a ajuns în scurt timp la spital, alături de Victoria, fiica ei cea mare. Din nefericire, micuța se confrunta cu mai multe stări de rău, astfel că îndrăgita prezentatoare TV nu a stat pe gânduri și a dus-o direct la specialiști, pentru a primi tratamentul corespunzător și a vedea, de fapt, ce probleme are!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Așa cum ne-a obișnuit, Gabriela Cristea împărtășește cu fanii din mediul online numeroase momente din viața ei privată și personală, fie ele bune sau mai puțin plăcute, cum a fost de data aceasta. Din nefericire, acest weekend nu a fost chiar așa cum se aștepta, fiindcă a ajuns de urgență la spital cu fiica ei cea mare, Victoria.

gabriela-cristea-si-tavi-clonda.jpeg_tgabriela-cristea-si-tavi-clonda.jpeg_t

Citește și: Gabriela Cristea se confruntă cu stări de rău de mai mult timp: 'N-am energie, nu am chef. Poate ar trebui să merg să fac niște analize, nu am mai făcut de foarte multă vreme. Ar fi foarte grav să…'

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit, după ce i s-a spus că i-ar putea fi mamă soțului ei, Tavi Clonda: „Formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. Cred că bateți câmpii”/ Între ei o diferență de vârstă de doar 5 ani

Citește și: Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Prima imagine cu cel de-al patrulea băiat al antrenorului: „Iubirea mea este…'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

Gabriela Cristea, de urgență cu fiica cea mare la spital

După ce a anunțat cele întâmplate, Gabriela Cristea și-a ținut fanii la curent. Din fericire, nu a fost vorba de nimic grav, iar Victoria a fost diagnosticată de către medici cu enterovirus, astfel că totul este sub control. Totuși, soția lui Tavi Clonda nu a putut să nu le povestească celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cât de mult s-a panicat când a văzut-o că vomita și nu se simțea bine.

Și cum eram noi bine așa și liniștiți și ne vedeam de sâmbăta noastră frumoasă, deodată ne-am trezit că Victoria care acum doarme, sărăcuța, a vomitat. Da…și știți cum sunt eu ca mamă? Pot să gestionez multe lucruri, inclusiv în momentul în care copii sunt bolnavi, până și febra am învățat să o gestionez, bă da asta cu vomitatul…Și-atunci le-am urcat pe amândouă în mașină, că ce să mai stai și mă duc cu ele direct la spital.„, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Cum se simte Victoria acum

Medicii au consultat-o pe micuța Victoria și i-au administrat tratamentul necesar, însă i-au dat de ținut și un regim alimentar pentru a tratat enterovirsul. Gabriela Cristea a spus clar că acum totul este în ordine, mai ales că a primit medicamentație, dar a ținut să-i avertizeze pe cei care o urmăresc în privința acestui virus, explicând că sunt foarte multe cazuri în ultima vreme.

(…)Suntem mai bine un pic (n.r. după consult), o să facem și tratamentul pe care ni l-a prescris doamna doctor.(…) Totul a fost bine, sunt de acord să ia și medicamentele până la momentul la care i-am citit Victoriei ce regim alimentar ar trebui să țină pentru acest enterovirus. Dragilor, aveți grijă că circulă acest virus și sunt destul de multe cazuri, feriți-vă', a continuat Gabriela Cristea pe Facebook.

Și Gabriela Cristea s-a confruntat cu stări de rău în ultima vreme

Reamintim faptul că și Gabriela Cristea a acuzat diferite simptome de rău în urmă cu câteva săptămâni, când explica că se simte tot mai apatică și nu are chef de absolut nimic. Pe atunci, prezentatoarea TV susținea și că este slăbită, dar totodată și că nu a mai fost de mai mult timp la analize.

 „Anul acesta cred că e cel mai grav din toți anii. N-am energie, nu am chef, câtă treabă am și câte am de făcut. Și vine o zi importantă pentru mine. Mă întreb dacă ar fi foarte grav să îmi iau o vacanță și să las pe toată lumea baltă.

Poate ar trebui să merg să fac și niște analize, că n-am mai făcut de foarte multă vreme. Poate am vreo lipsă de vitamină, care îmi dă energie, nu știu, nici nu iau vitamine, mănânc și haotic și mai mănânc și prostii câteodată.’, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, spre finele lunii ianuarie a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital, în toiul nopții, pe fondul unor simptome severe, iar apoi a rămas sub supravegherea medicilor.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine.„, a spus ea atunci.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton