Gabriela Cristea a dezvăluit locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu soțul ei, Tavi Clonda: ”Nu mi place la înghesuială. S-a întâmplat în...”

 Calin Maria Bianca
.

Gabriela Cristea a dezvăluit locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu soțul ei, Tavi Clonda. Gabriela Cristea nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Se bucură de un succes mare pe plan profesional, însă și atunci când vine vorba despre viața privată și personală. Recent, a făcut o serie de dezvăluiri picante din inimitatea ei cu tatăl copiilor săi. Iată cele mai noi declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe foarte simpatice. Cei patru formează o familie de vis, demnă de invidiat, fiind mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Deși se ocupă intens de creșterea copiilor, Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu uită să întrețină firoii iubirii atunci când au ocazia.

cristea-3cristea-3

Cei doi îndrăgostiți profită de fiecare moment liber și fără cele două fetițe pentru a petrece timp de calitate și clipe pline de dragoste împreună. De asemenea, din postările și declarațiilor lor de-a lungul timpului, știm cu toții faptul că sunt perioade în care aleg să plece doar ei într-o minivacanță pentru a se destinde și relaxa ca la carte. Totuși, nimeni nu se aștepta ca pasiunea dintre ei să meargă atât de departe încât să întrețină relații intime în locuri neașteptate.

Citește și: Cu cine își lasă Gabriela Cristea și Tavi Clonda fiicele atunci când sunt ocupați: „Sunt ca un fel de bunici'. Nu-și doresc al treilea copil

Citește și: „Nimic”. Așa a răspuns Gabriela Cristea la întrebarea „Ce ai simțit când ai aflat că a murit Marcel Toader?” :”E dureros să constați că…”

Citește și: Simona Halep, primele declarații în scandalul de dopaj: „Nu cer tratament special. Vreau doar să fiu judecată”

Citește și: De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit, Flavius Nedelea: „Eu nu pot să îmi părăsesc copiii'

Gabriela Cristea a dezvăluit locul neobișnuit unde a întreținut relații intime cu soțul ei, Tavi Clonda

Recent, Gabriela Cristea a fost invitată în cadrul unui podcast găzduit de Cristina Șișcanu, unde frumoasa prezentatoare TV nu s-a sfiit și a vorbit despre numeroase subiecte din viața ei. Printre multele dezvăluiri din viața personală, cele două nu s-au sfiit și au dus subiectul inclusiv într-o zonă intimă, unde s-au aflat lucruri la care fanii Gabrielei Cristea nu se așteptau. Soția lui Tavi Clonda a vorbit deschis despre picanteriile din relația ei cu tatăl copiilor ei, așa că nu a ezitat să povestească locurile mai puțin obișnuite în care s-au iubit cu foc și patimă.

Mai concret, Gabriela Cristea a dezvăluit că ea și soțul ei au întreținut relații intime pe o barcă, la 500-600 de metri de mal, în timp ce se aflau în vacanță în Grecia. Nu, micuțele nu se aflau cu ei în această excapadă, bineînțeles. Cei doi se aflau pe atunci la începutul poveștii lor de dragoste așa că nu au ezitat și și-au dat frâu liber sentimentelor în acest loc complet neobișnuit.

În Grecia poți să-ți iei o bărcuță mică, în care intră 2, 3, 4 persoane maximum. Pe care o poți conduce singur”și-a început povestea Gabriela Cristea, care a fost întreruptă de Cristina Șișcanu„Să nu-mi spui că erați 4 persoane„.

Gabriela Cristea a răspuns rapid: „Nu, că mie nu-mi place la înghesuială, nu înțeleg asta cu înghesuaiala. (…) Și ne-am închiriat în fiecare an câte o bărcuță, te poți plimba, poți conduce, nu-ți trebuie permis, ți se explică ce să faci și nu poți merge cu ea decât în anumite zone, dar destul de aproape de mal, undeva la 500-600 de metri. Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în emisiunea Cristinei Șișcanu.  

Cu cine își lasă Gabriela Cristea și Tavi Clonda fiicele atunci când sunt ocupați

Atât Gabriela Cristea cât și Tavi Clonda sunt destul de ocupați când vine vorba despre carieră și domeniul profesional în care activează, astfel că sunt momente în care niciunul dintre ei nu poate să își schimbe planurile pentru a sta cu fetițele. Sunt destul de rar aceste clipe în care nu se pot sincroniza, însă atunci când au parte de el, știu că au un ajutor mereu la îndemână la cre pot apela fără rețineri. Nu, nu este vorba despre bunici. Tavi Clonda spune că un cuplu de prieteni le supraveghează pe fiicele lui atunci când el și Gabriela Cristea sunt ocupați.

„Da, singurul nebun care mai venea la evenimente mondene cu fetele, dar atunci nu aveam nicio șansă să le las cu cineva. Era și mai cald. Acum am zis că dacă găsesc o portiță să le las cu cineva, pot să vin singurel. Sunt bine, sunt acasă. Ne-am programat din timp prietenii care să vină să stea cu ele pentru că altfel nu pot să scap.

Am reușit să fug o oră liniștit. Din când în când, când avem nevoie. (n.r. stau prietenii lor cu fetele) Sunt ca un fel de bunici pentru Victoria și Iris. Nu pot să vină mereu, nu sunt chiar la prima tinerețe, vin mai greu, trebuie să îi anunț. Sunt în formă, dar au tabieturile lor, programul lor. Dar, repet, se poate ajunge departe cu o programare și comunicare’, a spus Tavi Clonda, potrivit ego.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton