"Eram disperată. Toate asistentele mă cunoșteau. Ăla a fost momentul în care am zis că ne oprim". Gabriela Cristea, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre intervențiile de fertilizare în vitro

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de aproximativ opt ani de zile și au două fiice minunate, pe Iris și Victoria. Recent, prezentatoarea tv a dezvăluit cât de greu i-a fost să aibă copii. Gabriela Cristea, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre intervențiile de fertilizare în vitro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte fericiți împreună, iar cea mai mare bucurie a lor sunt cele două fete, Iris și Victoria. Prezentatoarea Tv a făcut un tratament timp de un an pentru a rămâne însărcinată și făcea mereu două seturi de analize de sânge pentru a verifica reușita inseminării.

gabrueagabruea

Invitată în podcastul „Te Ascult', găzduit de Ilinca Vandici, Gabriela Cristea a vorbit despre cel mai dificil moment din relația cu Tavi Clonda. Vedeta a povestit cu ochii în lacrimi despre momentul în care atât ea, cât și soțul ei, au renunțat la la metoda inseminării artificiale. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri emoționante.

Citește și: Câți bani câștigă Gabriela Cristea în prezent: „Eu și soțul meu nu facem decât să muncim, de dimineață până seara”

Citește și:Tavi Clonda, despre certurile cu Gabriela Cristea: „Suntem amândoi orgolioși. Eu am plecat la un prieten, ea a plecat singură”. Cum au ajuns în pragul despărțirii

Citește și:„A fost un articol plătit. Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu”. Diana Șucu, acuzații dure la adresa Cameliei, fosta soție a milionarului Dan Șucu

Citește și:Acuzații dure la adresa emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 12. Fanii s-au revoltat din cauza lui Sorin Bontea: „E o bătaie de joc. Totul e aranjat…”

Gabriela Cristea a povestit cu lacrimi în ochi despre perioada în care a încercat procedurile pentru fertilizarea în vitro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cei mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și au împreună două fiice, pe Iris și Victoria. Invitată în podcastul moderat de Ilinca Vandici, prezentatoarea tv a făcut dezvăluiri emoționante din perioada în care făcea inseminare artificială. Gabriela Cristea a povestit cu lacrimi în ochi despre tratamentul pe care l-a urmat timp de un an pentru a rămâne însărcinată. În fiecare lună, prezentatoarea TV făcea două seturi de analize de sânge pentru a verifica reușita inseminării. Din nefericire, rezultatele analizelor nu au arătat niciodată succesul acestui proces, motiv pentru care ea și Tavi Clonda au decis să renunțe la această metodă de a deveni părinți.

E o întâmplare foarte dură. Când rămâi însărcinată, primul lucru ca să ți se confirme sarcina și să vadă că sarcina evoluează așa cum trebuie, medicul te trimite să faci o analiză și care îți indică o cantitate de hormoni care se regăsește în sânge. Stiu că după ce făcea inseminări, la o perioadă trebuia să mă duc să fac această analiză. Si am făcut-o de o sută de ori, eram disperată. Țin minte că mergeam la laboratorul de analize, unde toate asistentele mă cunoașteau și erau disperate când mă vedeau pentru că mi se colmatau venele. Organismul meu refuza să mai facă analize și atunci mi se ascundeau venele. Eram vânătă peste tot până reaușeau să îmi găsească o venă. Făceam aceasă analiză de două ori pe lună. Ultima oară când am făcut analiza, am deschis mailul și i-am zis lui Tavi „Eu nu pot să mă uit, uită-te tu”. Am oprit masina, el a deschis fisierul și mi-a zis că o să vină o vreme când o să învingem amândoi analiza asta. Am plâns amândoi atunci…nu mai aveam resurse. Acolo si el a cedat. El a fost mult mai puternic decât mine în perioada aia și ala a fost momentul in care ne oprim., a spus Gabriela Cristea in podcastul „Te Ascult'.

Gabriela Cristea: „Am avut un moment în care m-am certat cu Dumnezeu”

Gabriela Cristea și-a dorit foarte mult să devină mamă. Vedeta a dezvăluit că la un moment dat a fost supărată pe Dumnezeu, dar când a decis să meargă mai departe, aceasta avea să rămână însărcinată cu Victoria. Atunci a fost momentul în care vedeta tv a fost cea mai fericită. Gabriela Cristea a rămas însărcinată cu Victoria, iar la doi ani diferență a rămas însărcinată cu Iris, cea de-a doua fetiță. Prezentatoarea tv se declară o femeie împlinită, atât pe plan profesional., cât și personal.

„Cea mai bună lecție pe care am învățat-o, a fost în momentul în care am reușit să rămân însărcinată cu Victoria. Aia a fost cea mai mare lecție pe care mi-a dat-o Dumnezeu. Am avut un moment în care m-am certat cu Dumnezeu. La mine a fost o perioadă foarte lungă și foarte dură pentru mine. Perioada în care am făcut inseminările și practic un an de zile in fiecare zi să speri că se va întâmpla astăzi și să nu se întâmple un an de zile niciodată. Da, a fost un moment in care am întors spatele și am spus „Nu înțeleg”. Si am zis „Închei capitolul” și apoi m-am liniștit. Si m-am trezit însărcinată. A fost cea mai frumoasă palmă pe care am primit-o de la Dumnezeu vreodată. Aia a fost o lecție care m-a lăsat cu gura căscată. Aia a fost cea mai importantă lecție pe care am învățat-o în viața mea.”, a mai spus Gabriela Cristea.

Sursa foto: Facebook/ Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton