Gabriela Cristea se apucă de post intermitent și apoi de post negru: "Nu e vorba despre slăbit". Ce program de masă și-a stabilit

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea este hotărâtă să simtă pe pielea ei beneficiile postului intermitent pentru a-și obișnui corpul cu lipsa hranei, așa încât să îi fie mai ușor să țină post negru. Gabriela Cristea susține că nu neapărat pentru a slăbit a decis să țină post intermitent, ci pentru regenerarea organismului, însă dacă și reușește să scape de câteva kilograme ar fi cu atât mai bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este cucerită și ea de beneficiile postului negru și pentru a-și pregăti corpul pentru o astfel de provocare, a decis să înceapă cu postul intermitent. Din showbiz, Damian Drăghici este unul dintre cei mai mari fani ai postului negru și i-a convins pe mulți dintre fanii săi de beneficiile acestuia.

312981615_673927000745959_1781594677384567776_n312981615_673927000745959_1781594677384567776_n

Motivele pentru care Gabriela Cristea a decis să țină post intermitent

În cadrul unui live pe Facebook, Gabriela Cristea a fost întrebată ce crede despre postul intermitent și cel negru și a precizat că ambele se află în topul priorităților sale.

Vreau să mă apuc de post intermitent. Asta era ideea. Dar, de fapt, vreau să mă apuc de post intermitent pentru că îmi doream să fac un post negru la un moment dat. Nu vreau să mă apuc din prima de post negru pentru că mi se pare foarte greu, mintea trebuie să se obișnuiască, iar noi să luăm lucrurile treptat și să vedem cum se pot face.

Mi-am propus să am un interval de masă între 13.00 până la 17.00, adică 4 ore în care să mănânc, ca să existe un rezultat. Mi se pare ora ideală să mănânc exact înainte de a pleca spre studio și să mai mănânc a doua zi la ora 13, deci să am un interval destul de mare în care să fac un fasting', a povestit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea nu are drept scop principal slăbitul, când se gândește la postul intermitent, însă ar fi fericită dacă această perioadă de restricții alimentare ar scăpa-o de câteva kilograme.

Dacă și slăbesc, ăsta să fie un bonus, la pachet. Nu e vorba despre slăbit. Este vorba de o regenerare a organismului, de aceea vreau să ajung la postul negru, pentru că am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme și înțeleg că, odată cu postul negru, dai un restart organismului.', a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: După Cristina Cioran, și fosta soție a lui Alex Dobrescu a cerut ordin de protecție împotriva lui. Motivul: „Am aruncat cu un ghiveci în…' / E obligat de instanță să poarte brățară de monitorizare

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, primele imagini împreună după zvonurile divorțului. Cum au fost surprinși de paparazzi

Gabriela Cristea se teme de operația de micșorare a stomacului

În lupta sa cu kilogramele, Gabriela Cristea a fost sfătuită să ia în calcul și operația de micșorare a stomacului, ca ultimă soluție pentru a slăbi, însă ea spune că o sperie foarte mult această intervenție.

Nu m-am gândit să mă operez pentru că mie mi-e foarte frică de operație, adică și dacă mi-a trecut vreun gând, a fugit foarte repede și oricum nu am kilogramele necesare care să mă recomande pentru operație de stomac', a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este susținută și de soțul ei în procesul de slăbire. „Important e să fim sănătoși. Când e Gabriela bolnavă, nu-ți vine să mai faci nimic. Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi să facă și sport. Încercăm să ne organizăm și pe partea asta. Dar ușor, ușor, să nu ne obosim prea tare’, a declarat Tavi Clonda, acum ceva timp.

Acum ceva timp, Gabriela Cristea le-a povestit fanilor că a ajuns în pragul disperării din cauza siluetei sale. „În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul. Nu pot! De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece! Mă apucă disperarea…, spunea Gabriela Cristea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton