"Ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate! Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău!". Gabriela Cristea, reacție dură după ce a fost criticată iar că s-a îngrășat

 Oana Pantazi
.

Exasperată de comentariile negative din social media Gabriela Cristea a reacționat dur după ce a fost criticată că s-a îngrășat mult în ultimul timp. Vedeta le-a dat replica celor care o acuză că s-a împrietenit prea mult cu frigiderul, conchizând că persoanele care au atacat-o se ascund în spatele unor avataruri, pe paginile de socializare, tocmai din cauza frustrărilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a avut recent o reacție dură după ce a fost criticată că s-a îngrășat în ultima vreme. Vedeta este departe de a arăta dizgrațios, chiar dacă s-a mai împlinit puțin în ultimul timp, dar poate internautii ar trebui să-și amintească faptul că Gabriela Cristea are 49 de ani și doi copii, așa că e absurd să-i ceri să arate ca la 20 de ani. Cu toate astea, vedeta este asaltată de comentarii răutăcioase. Drept urmare, Gabriela Cristea a lăsat diplomația deoparte și le-a dat o replică pe măsură celor care o jignesc pe internet.

400724893_18045582265534334_5233780491339965974_n400724893_18045582265534334_5233780491339965974_n

Gabriela Cristea, reacție dură după ce a fost criticată că s-a îngrășat

Întotdeauna Gabriela Cristea a fost o apariție plăcută, chiar dacă, de-a lungul timpului, a avut și perioade în care nu a avut dimensiuni de fotomodel… Dar cine spune că trebuie să ai dimensiuni de fotomodel?! Chiar dacă își supraveghează dieta, în ultima perioadă vedeta a fost asaltată de comentariile răutăcioase din mediul online, iar în cele din urmă a reacționat dur la adresa celor care au jignit-o.

„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la videourile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt', a izbucnit Gabriela Cristea pe TikTok.

După ce a ironizat-o pe care a jignit-o, vedeta i-a răspuns cu aceeași monedă, acuzând-o că se ascunde în spatele unui avatar tocmai pentru că nu arată cum ar trebui, în schimb moare de grija altora…

„Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate! Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău!', a conchis Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea: „Am avut obezitate de gradul 1!”

În urmă cu trei ani, Gabriela Cristea slăbise 25 de kilograme, mărturisind că se îngrășase și pentru că obișnuiește să gătească pentru familie, iar faptul că este pofticioasă nu i-a fost de ajutor. Mai mult, oboseala și diversele angoase o trimiteau la frigider…

„Am avut undeva pe la 86 de kilograme și aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate și cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulți oameni care ar trebui să-și ia măsurile de preacuție. Eu vorbesc acum din perspectiva femeii.

A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele.

A durat ceva vreme până m-am pregătit, pentru că m-am apucat, m-am lăsat. Mai vine ziua nu știu cui, mai faci un tort.. Dar a venit o zi când am spus ‘până aici a fost’', a mărturisit prezentatoarea.

Cu ce dietă simplă a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme

Apoi, Gabriela a slăbit cu o dietă simplă, topind nu mai puțin de 25 de kilograme.

„Varianta pe care toată lumea ar trebui să o ia în calcul și care mie mi se pare cea mai OK e să meargă la nutriționist. Nu la pomul lăudat, pentru că de multe ori lași o grămadă de bani și ești dezamăgit. Poate nu nimerești din prima la nutriționistul potrivit. La mine s-a întâmplat să fie, mi-a plăcut stilul.

Eu mănânc cinci mese pe zi. Mănânc trei mese principale, am ore fixe de masă și două gustări. Am slăbit ca 1,5 kg pe săptămână. Acum, în ultima perioadă, am slăbit cam 4 kilograme în 3 săptămâni. Uite ce am mâncat azi: de dimineață, când m-am trezit, am băut pe stomacul gol un pahar cu apă.

Eu personal beau o jumătate de litru de apă în care îmi storc o jumătate de lămâie. Mă ajută foarte mult cu arsurile gastrice. La ora 8.30 am mâncat un ou fiert, lângă care am așezat o jumătate de arde gras și două ridichi.

La ora 11.00 iau prima gustare, care azi a fost un fruct și am optat pentru o banană. Dar pot fi alte fructe, ananasul este foarte bun in curele de slabire', a explicat Gabriela la Antena 3.

„La ora prânzului, pe la ora 14.00, a fost o salată de ton, care poate să fie destul de bogată: ton de la conservă, porumb, castravete, măsline, zeamă de lămâie, ulei din sâmburi de struguri. Poți să mănânci câtă vrei, dar cantitatea de porumb să fie mai mică. Însă, înainte de masa de prânz am băut jumătate de litru de apă cu sucul de la o jumătate de lămâie. Beau cam 2.5-3 litri de apă pe zi!', a mai spus Gabriela Cristea.

„La ora 16.00 am o gustare, care poate fi o mână de migdale sau de caju. Sau orice sămânță sau un iaurt sau chiar și o prăjitură. Iar seara, depinde ce mănânci la prânz. Dacă este o masă copioasă, precum paste, pe care nu le mănânc niciodată seara, poate fi ceva mai ușor. Pastele să fie integrale, neapărat. Eu le mănânc cu sos pesto sau amestecate cu tot felul de legume. Mai poți mânca supe, ciorbe, supe-creme. Nu mai mănânc pâine„, a spus Gabriela Cristea, care susține că cel mai bun sfat pe care îl poate da cuiva care vrea să slăbească este să meargă la nutriționist pentru că dieta care funcționează pentru ea nu merge și în cazul altei persoane.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton