Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au cumpărat o mașină de lux, în valoare de 100.000 de euro: "De 15 ani aștept...” Cum arată autoturismul

 Radulescu Ruxandra
.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au cumpărat o mașină de lux, în valoare de 100.000 de euro. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe. Cuplul a cumpărat o mașină de lux, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au etalat noua achiziție în social media, pentru a împărtăși cu fanii bucuria lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au cumpărat o mașină de lux, în valoare de 100.000 de euro. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut visul cu ochii. Se pare că munca lor de-o viață a dat roade, căci și-au permis să-și cumpere o mașină superbă, de culoare albă, pe care au dat aproximativ 100.000 de euro. Cuplul este teribil de entuziasmat de proaspăta achiziție, așa că i-au dat și un nume, „Albă ca Zăpada”. Iată cum arată mașina de lux a celor doi!

index-17index-17

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au cumpărat o mașină de lux, în valoare de 100.000 de euro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, fiind căsătoriți de opt ani. Au o carieră de succes și o familie minunată, alături de cele două fiice. Recent, Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au achiziționat o mașină de lux, de culoare albă, care a costat 100.000 de euro și căreia i-au dat și un nume, „Albă ca Zăpadă”.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat apartament fiicelor lor, pentru când vor fi mari: „Este în centrul Capitalei’. De ce vor să vândă casa în care locuiesc acum

Citește și: ‘Noi, astea cu gabarit un pic mai dezvoltat, nu mergem la plajă? Nu avem dreptul să ne bucurăm de…’. Gabriela Cristea, revoltată că nu își găsește costume de baie potrivite pentru fizicul ei

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns visul! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit! Important e să fim sănătoși! Știți cum se cheamă această prințesă? „Alba ca Zăpada.”, a declarat Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Cum gestionează Tavi Clonda și Gabriela Cristea conflictele în căsnicie

Tavi Clonda a mărturisit recent că atât el, cât și soția lui, au decis în urmă cu mai mult timp să își impună o serie de reguli pentru ca mariajul lor să funcționeze așa cum trebuie. Mai concret, au decis ca în casa lor să nu existe înjurături, să încerce să nu țipe sau să ridice tonul, să se asculte unul pe altul, să se consulte în diferite situații, dar mai ales, fiecare să aibă răbdare cu celălalt. Țin cont de aceste reguli nescrise din casa lor, deși artistul a recunoscut că el a vrut să le scrie, însă nu a fost de acord soția lui.

Încercăm să nu țipăm, de înjurat, Doamne ferește nu se pune problema. Încercăm să nu ridicăm tonul. Ne-am impus oarecum acest lucru, aș fi vrut să fac niște regului, însă ea nu a fost de acord, aș fi vrut să le și scriem, ea a spus: Nu, hai să le ținem minte. Tinem cont să nu țipăm, să îl ascultăm pe celălat atunci când are o problemă, chiar dacă nu ai răbdare spui: lasă-mă puțin că îmi revin. Nu s-a mai întâmplat de mult, însă în trecut se mai întâmpla.

Mie nu-mi plac energiile negative, nu îmi plac relațiile acelea cu năbădai, cum se spune. Nu îmi plac de loc pentru că sunt urcușuri și coborâșuri, bine ele mai apar fără să vrei, mai ales la începutul unei relații. Prefer să mergem așa, constant în sus. Eu sunt cel care cedează primul în ultimul timp. Dacă era Gabriela de față, ar fi recunoscut că eu cedez primul. De câteva ori a cedat și ea, dar de mai multe ori eu.' a declarat Tavi Clonda pentru Spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton