Gabriela Cristea va prezenta o altă emisiune TV la Antena Stars: "E un proiect nou și totuși vechi"

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Cristea va prezenta o altă emisiune TV la Antena Stars, găzduind una dintre cele mai îndrăgite show-uri. În urmă cu câțiva ani, când era însărcinată, vedeta TV a fost nevoită să renunțe la emisiune, fiind înlocuită la acea vreme de Bianca Sârbu. Iată despre ce emisiune este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta TV și-a obișnuit fanii să prezinte emisiuni care au legătură cu iubirea, iar în curând va readuce pe micile ecrane o emisiune mai veche, la Antena Stars. Soția lui Tavi Clonda va prezenta la Antena Stars emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”.

gabriela cristeagabriela cristea

Gabriela Cristea a adus în fața publicului mai multe proiecte TV,iar cu toate a avut mare succes. De ceva timp, moderează emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii, care a reușit să unească multe suflete. Recent, Gabriela Cristea a anunțat că va prezenta o nouă emisiune TV.

Citește și: Ce dezvăluiri a făcut Gabriela Cristea despre divorțul de Marcel Toader: 'A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Eram sigură că nu mă voi recăsători și că…'

Citește și:Cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți: „Este foarte importantă intimitatea dintre soți. Efectiv, închidem telefoanele și…' / EXCLUSIV

Citește și:Theo Rose, pictorial sexy cu burtica de gravidă, cu o lună înainte să nască: „M-am bucurat de un corp armonios”

Citește și:Cum gestionează Oana Ioniță relația cu copiii ei, în plin divorț de Florin Budnaru: „Trebuie să știe că părinții îi iubesc'

Gabriela Cristea va prezenta o altă emisiune TV la Antena Stars

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv din România. De ani de zile formează o echipă cu Simona Gherghe, prezentând emisiunea Mireasa-Capriciile iubirii, la Antena Stars.

Recent, vedeta TV a anunțat că va prezenta o nouă emisiune, dar veche în același timp. În trecut, Gabriela Cristea a fost nevoită să renunțe la proiect după ce a rămas însărcinată. La acea vreme a fost înlocuită de Bianca Sârbu. Este vorba despre conceptul Te iubesc de nu te vezi.

Gabriela Cristea readuce pe TV o emisiune mai veche

Emisiunea Te iubesc de nu te vezi a fost difuzată în trecut pe Antena Stars, iar acum se întoarce pe micile ecrane. Gabriela Cristea va fi gazda emisiunii și este foarte fericită de noul proiect. Reality show-ul este menit să le ofere oamenilor șansa să-și găsească sufletul pereche.

Vedeta a făcut un anunț important pe rețelele de socializare, luând pe toată lume aprin surprindere. „Am început să fac unele retușuri pentru că în curând o să dăm rec. E o zi importantă. Operatorii sunt pregătiți, macaraua e pregătită. Eu sunt pregătită de când mă știu', a povestit Gabriela Cristea, pe Facebook, despre noua sa emisiune.

Gabriela Cristea, surprize pentru fanii săi

Gabriela Cristea a povestit despre ceea ce urmează să pună în scenă. Soția lui Tavi Clonda a început să filmeze prima ediție a show-ului, iar în această vară va putea fi deja urmărită de telespectatori. Vedeta a precizat că este entuziasmată de noul proiect de televiziune.

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem.Voiam doar să vă arat această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat', a povestit Gabriela Cristea, pe Facebook, despre emisiune.

După ce fanii au aflat vestea, au reacționat imediat. Internauții sunt nerăbdători să afle totul despre noul proiect al vedetei. 'Foarte frumoasă! Succes!'/ 'Felicitări'/ 'Frumoasă emisiunea'/ 'Ai fost și ești cea mai frumoasă prezentatoare'/ 'Abia aștept'/ 'Respect și admirație'/ 'Succes în noul proiect', sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton