Gabriela Firea a împlinit 50 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Florentin Pandele: "Există o singură..."

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Firea își serbează astăzi, 13 iulie, ziua de naștere. Fostul edial al Capitalei a împlinit 50 de ani. De 12 ani este căsătorită cu politicianul Florentin Pandele, iar împreună au doi copii. Cu ocazia zilei sale de naștere, soțul vedetei i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fosta jurnalistă a împlinit 50 de ani. Gabriela Firea s-a născut în 1972, în Bacău și este considerată una dintre cele mai cunoscute femei din politica românească. În prezent ocupă funcția de ministru al Familiei și Egalității de Șanse în guvernul Nicolae Ciucă. De asemenea, este membră a Partidului Social Democrat.

Gabriela Firea si familia eiGabriela Firea si familia ei

Din anul 2010, Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele, cu care are doi copii, David Petru și Zian Mihail. Gabriela Firea a fost Primar General al Municipiului București între anii 2016-2020.

Citește și: Ce dietă ține Gabriela Firea, la 49 de ani:”Nu mor de foame, am o alimentație echilibrată”

Citește și: Cât a costat ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă.Pantofii sunt purtați de toate vedetele internaționale

Citește și: Alexia Eram a obținut permisul de conducere. Mario Fresh:„A făcut școala de vreo trei ori'

Citește și: Cine sunt prezentatorii emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars.Emisiunea se mută la mare

Gabriela Firea a împlinit 50 de ani

Gabriela Firea își serbează ziua de naștere. Fostul edil al Capitalei a împlinit 50 de ani. De 12 ani trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari. Cu ocazia zilei sale de naștere, politicianul i-a făcut o urare emoționantă soției sale. Florentin Pandele a postat o imagine de la nunta cu Gabrielea Firea alături de un mesaj minunat. „Există o singură fericire în această viață : să fii iubit și să iubești”. La mulți și fericiți ani, iubita mea soție! Să te binecuvânteze Bunul Dumnezeu cu toate darurile, pentru că meriți din plin!

Povestea de dragoste dintre Gabriela Firea și Florentin Pandele

Între Gabriela Firea și Florentin Pandele a fost dragoste la prima vedere. Fosta jurnalistă a avut o relație cu Răzvan Firea timp de 17 ani, dar acesta s-a stins din viață în 2010. La scurt timp, Gabriela Firea l-a cunoscut pe Florentin Pandele și s-au și căsătorit în același an.

Vedeta a păstrat numele fostului soț în semn de iubire pentru el, declarând la acea vreme că nu îl va uita niciodată. Florentin Pandele și Gabriela Firea sunt împreună și în prezent, iar împreună au doi copii minunați, pe David Petru și Zian Mihail.

Gabriela Firea are o carieră în politică

Gabriela Firea nu și-a început cariera în politică, ci în televiziune. A lucrat ca prezentatoarea de știri la TVR, a fost reporter pe economic, editor-prezentator la „Actualități', după care a realizat și prezentat emisiunile „Ediție specială' și „Știrea zilei'. Jobul de prezentator a propulsat-o pe Gabriela Firea în funcția de consilier pentru relații publice.

În 2012 s-a înscris în PSD, a devenit Senator și apoi Primar General al Capitalei. În prezent este ministru al Familei și Egalității de Șanse în guvernul Nicolae Ciucă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton