Cum arăta Gabriela Firea la începutul carierei, în urmă cu 20 de ani. Era brunetă și...

 Laciu Andreea
.

Gabriela Firea a împlinit 50 de ani, dar pare neschimbată de pe vremea în care încă nu intrase în politică. Cu toate acestea, nu se poate spune același lucru și despre perioada în care abia debutase în televiziune. Cum arăta atunci fostul primar al Capitalei?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum a ajuns la pragul de 50 de ani, dar puțini își mai amintesc cum arăta Gabriela Vrânceanu Firea Pandele în urmă cu două decenii. A început să lucreze în televiziune chiar în perioada de început a anilor 90. La acel moment, ea prezenta jurnalul de știri de la TVR.

2022-07-14-17_06_33-gabriela-firea-7.jpg-IrfanView-Zoom_-747-x-14322022-07-14-17_06_33-gabriela-firea-7.jpg-IrfanView-Zoom_-747-x-1432

Cum arăta Gabriela Firea la începutul carierei

Dacă acum este blondă, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, în perioada în care debuta ca prezentatoare avea un look total diferit. Tunsă scurt, brunetă, cu ruj de culoare închisă, Gabriela Firea era extrem de schimbată față de cum arată acum, conform Ego.ro.

A lucrat timp de șase ani pentru Televiziunea Română. Aici a fost pe rând reporter pe secția Economic, editor-prezentator pentru „Actualități”, apoi a realizat și a prezentat alte două emisiuni: „Ediție specială” și „Știrea zilei”. Înainte să ajungă la TVR, Gabriela Firea a lucrat și în Bacău, ca reporter, la cotidianul „Azi” din București, precum și ca realizator al unei emisiuni la Radio Contact.

Citește și: Gabriela Firea a împlinit 50 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Florentin Pandele: „Există o singură…”

Citește și: Cum arăta Magda Pălimariu cu o lună înainte de naștere.A pozat în colanți și sutien, cu burtica la vedere

Citește și: Cât a costat ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă. Pantofii sunt purtați de toate vedetele internațional

Citește și: Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum sărbătorește, în plin proces de divorț:„Primul an fără soțul meu'

A urmat cariera în politică. A ocupat funcția de consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu, în anul 1999. Ulterior, ea a ocupat și funcția de purtător de cuvânt al Guvernului, Secretar de Stat și șef al Departamentului pentru Comunicare. În anul 2010, Gabriela Firea a primit și Ordinul Național Steaua României în grad de ofițer.

A lucrat în trustul Intact în perioada 2001-2012. Apoi s-a înscris în mod oficial în PSD. A avut o ascensiune impresionantă pe scena politică. A fost pe rând Senator, apoi Primar General al Capitalei. Din 25 noiembrie 2021, este ministrul al Familiei și Egalității de Șanse în cadrul guvernului condus de premierul Nicolae Ciucă.

Ce mesaj i-a transmis Florentin Pandele de ziua ei

Gabriela Firea a împlinit 50 de ani, iar soțul ei a ținut să îi transmită public un mesaj emoționant, prin intermediul rețelelor de socializare.

Există o singură fericire în această viață : să fii iubit și să iubești'. La mulți și fericiți ani, iubita mea soție! Să te binecuvânteze Bunul Dumnezeu cu toate darurile, pentru că meriți din plin!„, este mesajul lui Florentin Pandele pentru soția lui.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton