Gabriela Prisăcariu a probat rochia de mireasă, la Roma. Cum a reacționat Dani Oțil: "Ți se văd chiloții..."

 Raiciu Adriana
.

Gabriela Prisăcariu a probat rochia de mireasă, la Roma. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit civil în anul 2021, iar acum se pregătesc pentru nuntă. Celebrul fotomodel a decis să meargă să probeze mai multe rochii de mireasă, la Roma, alături de soțul ei. Cum a reacționat Dani Oțil când și-a văzut soția în rochia de mireasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu a probat rochia de mireasă, la Roma. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2018. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil în anul 2021, chiar înainte ca fotomodelul să devină mămică pentru prima dată.

dan-1-1-1024×1024-1dan-1-1-1024×1024-1

Și pentru că au în gând să facă și nunta, Gabriela Prisăcariu și soțul ei au început deja să facă primele pregătiri. Vedeta a decis să meargă în Italia, ca să probeze rochii de mireasă. Bineînțeles, în tot acest timp, a fost însoțită de soțul ei, care a avut și o reacție neașteptată atunci când și-a văzut soția îmbrăcată în rochia albă.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut:„Era ceva rău. Credeam că o să…’

Citește și: De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți:„Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?’

Citește și: „Puteți să-mi spuneți Doamna Moft. Iubitul meu…’. Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. I-a cunoscut și părinții

Citește și: Tinu Vidaicu, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Roxana Ionescu: „A durat lupta ei în a-mi intra în grații undeva la un an, doi’

Gabriela Prisăcariu a probat rochia de mireasă, la Roma

Dani Oțil și-a însoțit soția la Roma, unde aceasta a decis să probeze mai multe rochii de mireasă, pentru nunta care urmează să aibă loc în perioada următoare. După ce a schimbat mai multe ținute, prezentatorul a rămas uimit când a văzut-o într-o rochie deosebită, care îi lăsa, însă, prea multă piele la vedere, după cum chiar acesta exclamă.

„Dani Oțil:- Ok, dacă vă zice că mergeți doar până într-un loc unde urcați doar zece minute, vă rog mult de tot spune-ți nu, mă opresc la o pizza… Măcar voi… salvați-vă! Ai văzut că eu am față de Italian Bogat? Și nu sunt nici Italian, nici bogat.

Gabriela Prisăcariu:- Deci, da?

Dani Oțil:- Ți se văd chiloții', este dialogul purtat de cei doi soți.

„Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro”

Ei bine, ceea ce l-a luat prin surprindere pe Dani Oțil a fost faptul că a plătit pentru 23 de minute suma de 200 de euro, pentru ca soția lui să poată proba rochiile de mireasă.

„Stimați bărbați, gentlemani sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână, două înainte. Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro. Nici șampanie nu ne-au dat. În filme am văzut că e cu șampanie, cafea, apă! Nimic! Un pahar de apă nu ne-au dat. Acum, să vă zic eu, bărbați, vreodată, vreunuia dintre noi i s-a cerut să plătească ceva într-un magazin de motociclete?! 200 de euro pentru 23 de minute! Ai probat ce ai vrut, poate ai luat-o și la drive test… Nu ți-a cerut nimeni niciun ban, niciodată. Bărbați! Stați uniți! Eu de aici nu cumpăr nimic. Mai bine îmi iau o motocicletă. De fapt, de banii ăia îmi iau două motociclete.', a mai adăugat Dani.

sursă foto- Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton