Gabriela Prisăcariu a spus cum se comportă Dani Oțil în intimitate. De ce nu își mai doresc un alt copil: „Are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează"

 Tudorache Simona
.

Gabriela Prisăcariu a dat detalii din intimitatea relației cu Dani Oțil. Modelul a recunoscut că prezentatorul este cel care are mai multă răbdare la ei în familie și știe cum să îi vorbească și fiului lor, care la doi ani și jumătate este o explozie de energie. Cei doi au un copil superb și se bucură alături de el de fiecare trăire, dar nu își mai doresc un alt moștenitor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se vor bucura în această vară de două vacanțe, una alături de fiul lor, undeva la mare, și o alta în doi. Deși se bucură de tot ce trăiesc și de veselia lui Tiago atunci când îi însoțește, Gabriela admite că au nevoie și de un timp al lor, asta pentru că fiul lor îi solicită foarte mult, e neobosit și vrea să cunoască tot mai mai multe.

dani-oti-nunta-1dani-oti-nunta-1

Gabriela Prisăcariu, despre cum e Dani Oțil acasă

Gabriela Prisăcariu mărturisește despre Dani Oțil că, spre deosebirea de ea, e întotdeauna calm și știe să explice. „El are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează. Are răbdare, este calm, știe să explice. Eu nu sunt așa, strig: „Haideți mai repede!' , a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru Cancan.

Gabriela Prisăcariu recunoaște că ea este mai autoritară în relația cu Tiago, asta pentru că încearcă să impună anumite limite.

Încerc să fiu autoritară pentru că acum el începe să-și dea seama de niște lucruri și până unde poate merge și atunci încerc să mă impun, dar nu prea îmi iese. Nu am cum, când îi văd fața, îmi e greu. Dar încerc să respectăm o limită. Vreau să fie un copil educat, nu alintat. Parenting, parenting, dar până la o anumită limită', mai spune ea.

Tiago, fiul lui Dani Oțil, a început grădinița și s-a adaptat

Tiago, fiul celor doi, a început de curând și grădinița, iar adaptarea nu a fost atât de rea pe cât se așteptau, asta pentru că auziseră multe din poveștile celorlalți.

„Primele două săptămâni au fost bune. Mă așteptam să fie mult mai rău pentru că el este super atașat de mine și atunci îmi imaginam ceva extrem de rău, dar este nine. Nu trebuie să-l conving să meargă. Toată lumea îmi spune că va fi și mai rău, dar sunt pregătită', a mai spus Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu se mai gândesc la al doilea copil, asta pentru că Tiago continuă să îi solicite destul de mult și datorită lui ajung uneori să nu doarmă noaptea.

„Nu îl mai facem pe al doilea, ne este suficient. Nu a fost un copil care să doarmă noaptea, se trezește în continuare în timpul nopții. După aproape trei ani nu avem o noapte dormită cap-coadă.  Eu stau cu el pentru că Dani trebuie să fie la muncă, dar când am nevoie se trezește și Dani', a precizat modelul.

Citește și: Alessandra Stoicescu a spus tot despre salariul Andreei Esca. Ce relație are cu știrista: „Când am început nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Acum îmi știu cota pe piață”

Citește și: Cât costă rochia pe care Loredana Groza a purtat-o la dineul organizat în cinstea Generației de Aur. A făcut poze cu Jose Mourinho și Gică Hagi: „Un vis devenit realitate”

Citește și: Bianca Brad, afectată că fiul ei a devenit mai distant: „Când era mic, era foarte afectuos cu mine, dar de când cu adolescența abia îl mai pot atinge. Mi se strânge inima când mă gândesc că va pleca la studii și…' / EXCLUSIV

Citește și: Emily Burghelea a aflat că suferă de probleme cu infertilitatea, dar are doi copii: „Mi-a spus că am ovare polichistice și că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut. Ciudat, nu?'

Citește și: La doi ani de la despărțirea de soț, Anca Neacșu este tot căsătorită: „Sunt probleme cu divorțul. Nu sunt…”. De ce nu reușește să divorțeze

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță cu fiul lou, Tiago, dar și fără

Gabriela Prisăcariu și prezentatorul de la Antena 1 au în plan și o evadare în doi în această vară. Înainte de asta vor merge cu cel mic la mare.

„Da, o să mergem cu Tiago undeva la mare o săptămână, și o săptămână noi doi. Am învățat de anul trecut când am fost la mare cu el că nu este vacanță cu Tiago, dar ne bucurăm de fiecare moment alături de el, mai ales că vedem cât de mult contează pentru el aceste experiențe. El ne zice ce s-a întâmplat anul trecut când noi am fost la mare. Ține minte și ne-am dat seama cât de mult contează pentru el aceste experiențe. Are foarte multă energie, de când se trezește până adoarme el aleargă doar„, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton