Gabriela Prisăcariu, nevoită să meargă de urgență la medic, în Malta: "Toată lumea mi-a zis să îmi fac un test de sarcină"

.

Gabriela Prisăcariu a fost recent într-o scurtă vacanță în Malta, pentru a se reuni cu Dani Oțil, care filmează acolo pentru emisiunea Power Couple de la Antena 1. În cele patru zile cât a stat acolo, Gabriela s-a simțit foarte rău și cei din jur i-au recomandat un test de sarcină, bănuind că este însărcinată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Gabriela Prisăcariu declara nu demult că ea și Dani Oțil nu se gândesc la al doilea copil pentru că Tiago continuă să îi solicite destul de mult. Recent, însă, a dat de bănuit că planul său de acasă nu s-a potrivit cu cel din Malta, după ce a avut simptome specifice unei sarcini.

459321409_18448706914065460_5226031648911733891_n459321409_18448706914065460_5226031648911733891_n

Gabriela Prisăcariu a ajuns la medic, în Malta, și toată lumea credea că este însărcinată

Ca și anul trecut, vedeta și-a luat copilul și l-au vizitat pe Dani în insula Gozo, unde au petrecut împreună 4 zile. Escapada în Malta nu a fost lipsită de peripeții, mai ales că soția lui Dani Oțil a acuzat stări de rău, ajungând pe mâinile echipei medicale asociată proiectului.

Patru zile am stat în Malta. Doar atât pentru că Dani muncește și atunci nu vreau să incomodăm foarte mult, să fim și noi pe acolo. Nici măcar nu am mâncat. Nu știu, pentru prima dată când se întâmplă ceva de genul să am stări din astea. Nu sunt însărcinată, știu că probabil urma să mă întrebi. Toată lumea mi-a zis să îmi fac un test de sarcină.

Nu, nu sunt însărcinată. Știu sigur că nu sunt. Nici nu era nevoie să-l fac. Până la urmă totul a fost bine. Disconfortul a durat cam o zi și o noapte. Am avut noroc că ei acolo au medic și atunci m-a ajutat destul de mult să-mi revin repede.

Starea de rău a apărut brusc! Pur și simplu cred că am băut prea multă cafea și atunci ceva s-a întâmplat cu ficatul. Nu știu. Am vomitat foarte mult, iar mie nu-mi place să vomit. Îmi este frică să vomit. Nu mă eliberează deloc, din contră, îmi dă o stare de rău. Dar până la urmă totul a fost bine„, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru cancan.ro.

Citește și: Emily Burghelea a aflat că suferă de probleme cu infertilitatea, dar are doi copii: „Mi-a spus că am ovare polichistice și că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut. Ciudat, nu?’

Citește și: La doi ani de la despărțirea de soț, Anca Neacșu este tot căsătorită: „Sunt probleme cu divorțul. Nu sunt…'. De ce nu reușește să divorțeze

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu își mai doresc încă un copil

Gabriela Prisăcariu mărturisește despre Dani Oțil că, spre deosebirea de ea, e întotdeauna calm și știe să explice. „El are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează. Are răbdare, este calm, știe să explice. Eu nu sunt așa, strig: „Haideți mai repede!’ , a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu recunoaște că ea este mai autoritară în relația cu Tiago, asta pentru că încearcă să impună anumite limite.

Încerc să fiu autoritară pentru că acum el începe să-și dea seama de niște lucruri și până unde poate merge și atunci încerc să mă impun, dar nu prea îmi iese. Nu am cum, când îi văd fața, îmi e greu. Dar încerc să respectăm o limită. Vreau să fie un copil educat, nu alintat. Parenting, parenting, dar până la o anumită limită’, mai spune ea.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu se mai gândesc la al doilea copil, asta pentru că Tiago continuă să îi solicite destul de mult și datorită lui ajung uneori să nu doarmă noaptea.

„Nu îl mai facem pe al doilea, ne este suficient. Nu a fost un copil care să doarmă noaptea, se trezește în continuare în timpul nopții. După aproape trei ani nu avem o noapte dormită cap-coadă.  Eu stau cu el pentru că Dani trebuie să fie la muncă, dar când am nevoie se trezește și Dani’, a precizat modelul.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton