Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, vrea să devină mamă a doua oară: "Mai fac unul!"

 Radulescu Ruxandra
.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, vrea să devină mamă a doua oară. Gabriela Oțil, soția prezentatorului de la Neața a făcut o dezvăluire neașteptată pe rețelele de socializare. Se pare că partenera lui Dani Oțil are de gând să devină din nou mamă. Gabriela Prisăcariu și prezentatorul de la Neața sunt deja părinții unui băiețel, pe nume Tiago.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, vrea să devină mamă a doua oară. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de ani de zile, iar în 2021 au făcut cununia civilă. Gabriela Prisăcariu a născut la puțin timp după ceremonie primul copil al cuplului, un băiețel superb, pe nume Tiago. Se pare că Gabriela Prisăcariu se simte din nou pregătită să devină mamă, după cum a mărturisit recent fanilor pe social-media.

index-4index-4

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, vrea să devină mamă a doua oară

Gabriela Oțil a declarat că este pregătită să devină din nou mamă. Soția lui Dani Oțil a făcut această confesiune pe rețelele de socializare, unde interacționează adesea cu fanii ei. Iată ce a determinat-o pe Gabriela Prisăcariu să ia o astfel de decizie.

Citește și: Ce probleme au întâmpinat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, la începutul relației: „A fost mai greu pentru că el…'

Citește și: Gabriela Prisăcariu și-a ales rochia de mireasă. Noi detalii despre nunta cu Dani Oțil: „Nu ne caracterizează…’

„Deci nu știu în cât suntem astăzi… 7 iunie, dar vreau să trec această zi în calendar, pentru că este pentru prima dată când Tiago a dormit toată noaptea. Ce e drept a adormit mai târziu, pe la 22 și un pic, dar el de obicei se trezește cam de două ori să mănânce și de multe alte ori ca să mă verifice. A dormit toată noaptea și a dormit până pe la 9. Nu știam cât să mai dorm, ce să fac cu tot timpul ăsta. Bine, ca să vă dați seama cât sunt de stresată, la 1 și jumătate el s-a foit puțin și eu eram deja cu lăpticul în camera lui și el dormea, nu mi-a venit să cred. Este foarte tare să doarmă copilul toată noaptea. Gata, mai fac unul!', a declarat Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc pentru cununia religioasă

Vara aceasta, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu fac cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Cei doi soți nu au comunicat data evenimentului, însă au ținut să precizeze că nu intenționează să respecte tradițiile și obiceiurile specifice. De altfel, cei doi își vor celebra iubirea în mare discreție, alături de familie și prietenii apropiați.

„Sunt pregătită. Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează. Dacă mi-am găsit rochia de mireasă perfectă pentru mine, pentru că am purtat foarte multe rochii de mireasă de-a lungul anilor și atunci nu găseam niciun model pe care să îl simt că e cu adevărat rochia mea de mireasă. Sincer, de-abia aștept. Îmi doresc foarte mult să mergem la biserică, mi se pare un lucru extrem de important și pe urmă petrecerea bineînțeles. Nu o să respectăm nicio tradiție, spre dezamăgirea părinților. Nu o să facem cu tradiții, în niciun caz. Noi pur și simplu vrem să mergem la biserică, după să ne distrăm în familie, cu prietenii și asta e tot’, a declarat soția îndrăgitului prezentator TV.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton