Gabriela și Dani Oțil se gândesc la al doilea copil: „Este binevenit”

 Dumitrache Medeea
.

Deși încă este însărcinată cu primul copil, Gabriela și Dani Oțil se gândesc deja la al doilea bebeluș. Soția prezentatorului TV a vorbit despre actuala sarcină și despre cum este această perioadă pentru ei, dar și despre apariția unui al doilea copil în viața lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela și Dani Oțil deja se gândesc la un al doilea copil, deși soția prezentatorului TV nu a născut încă. Aceasta a spus că încă un bebeluș este binevenit în viața lor și a povestit despre cum decurge sarcina.

dani6dani6

Soții Oțil vor deveni părinți pentru prima dată și sunt nerăbdători să-și vadă copilașul. Cei doi s-au căsătorit pe 15 mai si pare că sunt foarte fericiți. Mai mult, deja iau în calcul și un al doilea copil.

Gabriela a renunțat la numele de fată și se intitulează cu numele de Oțil. Fotomodelul se află într-una din cele mai frumoase perioade din viața ei fiind însărcinată cu primul lor copil și mărturisește că și-ar dori chiar și un al doilea bebeluș.

De asemenea, Gabriela a povestit că acum se simte mult mai bine, că a trecut perioada în care avea grețuri: „Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu'.

Blondina și-a exprimat fericirea și a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și ca de anul acesta în familia lor vor fi patru membri, luând în considerare și pisicuța celor doi.

Citește și: Ce motiv de ceartă există între Dani Oțil și Gabriela:

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil.

Citește și: Connect-R, primele declarații despre Asia Express 4:

Citește și: Irinel Columbeanu s-a despărțit de Oana, iubita tinerică:

Gabriela a mai mărturisit si că părinții lor au fost copleșiți de fericire când au aflat că vor fi bunici: „Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult'.

Gabriela: Totul este perfect acum

Imediat după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil, Gabriela și-a spus primele impresii despre nuntă mărturisind că nu s-a schimbat nimic între cei doi, dar că totul este perfect acum și că sunt foarte fericiți.

Totul este perfect acum, suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează’, a spus Gabriela

Gabriela a mai spus că nunta a fost un eveniment discret, la care au participat doar apropiații lor. Cei doi i-au ales drept nași pe Tinu Vidaicu, proprietarul unui club de fițe din Timișoara, și Roxana Ionescu.

Dani Oțil și Tinu Vidaicu au o relație foarte apropiată și se cunosc de pe vremea când matinalul locuia la Timișoara. La nunta soților Oțil, Tinu și Roxana Ionescu au fost sufletul petrecerii, aceasta dansând indiferent de melodie.

Ce motiv de ceartă există între Dani și Gabriela

Deși nu sunt împreună de foarte mult timp, dintre Dani și Gabriela nu lipsesc și momentele mai tensionate. Matinalul a povestit de la ce pornesc discuțiile dintre el și soția sa.

Dani a spus, într-un mod amuzant, că nu contează ce urmează să zică, dar dacă începe cu sintagma „voi, femeile' nu iese bine deloc.

Dacă ai început cu sintagma « voi, femeile » în casă, provoci un război imens acasă. Chiar dacă tu vrei să continui fraza zicând de bine. Dar nu, când zici « voi femeile », e ceartă', spunea Dani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton