Gal Gadot a născut a patra fetiță, la 39 de ani, și i-a ales un nume special: "Sarcina nu a fost ușoară și am reușit să trecem peste". Prima fotografie cu bebelușul

 Dumba Gabriela
.

Gal Gadot a născut a patra fetiță, la 39 de ani și recunoaște că sarcina nu a fost una ușoară, însă este recunoscătoare că a reușit să o ducă la bun sfârșit. Actrița Gal Gadot i-a ales un nume special celui de-al patrulea copil, despre care spune că înseamnă „lumina mea” în limba ebraică și a postat prima fotografie cu bebelușul. Înainte să rămână însărcinată a patra oară, Gal Gadot spunea că îi place să nască și ar face-o săptămânal dacă ar putea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Familia lui Gal Gadot s-a mărit cu încă o fetiță, actrița și soțul ei, Jaron Varsano, fiind părinții a încă trei fete – Alma, de 12 ani, Maya, de 6 ani, și Daniella, de 2 ani. Actrița din „Wonder Woman” se pare că este o „femeie fantastică” și în viața reală având în vedere declarația ei mai veche legată de naștere și de dorința de a naște săptămânal, dacă ar putea.

Gal Gadot Poses On The Red Carpet At TudumGal Gadot Poses On The Red Carpet At Tudum

Ce nume i-a pus Gal Gadot celei de-a patra fetițe

Gal Gadot a postat pe Instagram o fotografie de pe patul de spital, prin care a transmis o urare micuței sale fetițe. Actrița în vârstă a dezvăluit că micuța va purta numele Ori și a explicat ce înseamnă.

„Fetița mea dulce, bine ai venit. Sarcina nu a fost ușoară și am reușit să trecem peste. Ai adus atât de multă lumină în viețile noastre, făcându-ți cinste cu numele tău, Ori, care înseamnă „lumina mea' în ebraică. Inimile noastre sunt pline de recunoștință. Bine ați venit în casa fetelor… Tati este și el destul de tare', a transmis Gal Gadot pe Instagram.

Gal Gadot mai are trei fiice cu Varsano, pe Alma, de 12 ani, Maya, de 6 ani, și Daniella, de 2 ani.

Gal Gadot a mărturisit și că una dintre cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă a fost lipsa somnului și senzația constantă de oboseală. De aceea, actrița își dorește ca fiica sa să aibă un program de somn strict.

Citește și: Ce spune Connect-R despre împăcarea cu Misha: „E meritul ei. Ea este o doamnă. Suntem de 5 ani divorțați, dar toate vacanțele le facem împreună'

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R la 5 ani de la divorț: ‘Mergem împreună în vacanțe. Suntem în relații…’

Citește și: Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul: „Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!'

„Cu Alma, primul nostru copil, ne-am dat peste cap întreaga rutină de somn. Așa că, atunci când Maya s-a născut, am spus ‘Gata!. Așa că Maya poate dormi toată noaptea, încă de când avea cinci luni. Dar Alma, care are nouă ani, încă se furișează în patul nostru.

Cred că asta o să continuăm să facem, o să o învățăm să doarmă, o să ne asigurăm că îi place să doarmă. Cred că asta este cea mai grea parte atunci când ești părinte: lipsa somnului și faptul că te simți constant obosit. Pentru mine asta a fost cea mai grea parte.', a mărturisit actrița, potrivit elle.ro.

Pentru Gal Gadot nașterea naturală a copiilor este o reală plăcere

În ianuarie 2022, Gal Gadot a vorbit cu InStyle pentru povestea de copertă a revistei „Badass Women' din februarie, împărtășind bucuria ei pentru naștere și spunând că „ar face-o o dată pe săptămână dacă ar putea'.

În ciuda dragostei ei pentru naștere, Gadot a spus că „sarcinile sunt grele pentru ea'.

„Îmi place să nasc. Aș face-o o dată pe săptămână dacă aș putea. Este atât de magic', a spus ea. „Și întotdeauna iau epidurale, ca să fiu corectă, ca să nu fie atât de dureros. Doar momentul în care simți că dai viață, este incredibil. (…) Mă simt rău și am migrene. Nu sunt în elementul meu', spunea actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton