”Un bombardier acuzat de viol, hărțuire, trafic de persoane și așa mai departe, care intră și el pe scenă. Și este aplaudat...” Adriana Bahmuțeanu trage un semnal de alarmă, după ce Andrew Tate a urcat pe scenă la ”Beach, please!” și a fost aplaudat de public / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Adriana Bahmuțeanu și-a exprimat revolta, după ce a văzut că rapper-ul Wiz Khalifa a consumat substanțe interzise pe scenă, în fața a zeci de mii de adolescenți, la 'Beach, please!'. Fosta prezentatoare tv a răbufnit însă și din cauza lui Andrew Tate, un alt personaj controversat care a apărut pe scena festivalului de la Costinești. Fără ezitare, vedeta a afirmat că, după părerea ei, Selly este principalul responsabil pentru aceste momente care au stârnit valuri de reacții negative pe rețelele de socializare și nu numai.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit după ce a văzut că pe scena de la 'Beach, please!' a urcat și controversatul influencer Andrew Tate, cercetat penal pentru trafic de persoane și viol. Ce cere vedeta și ce semnal de alarmă trage cu privire de festivalul de la Costinești, unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale anului.

132017819_2937955712974086_5994546193116123243_n-1-1132017819_2937955712974086_5994546193116123243_n-1-1

Citește și: 'Este foarte urât ce face, este sindromul soacră, soacră, poamă acră…' Adriana Bahmuțeanu o critică pe Mama Geta după ce aceasta a atacat-o pe Daniela Iliescu, viitoarea ei noră / EXCLUSIV

Citește și: Cum a trecut Adriana Bahmuțeanu de la statutul de angajată la cel de soție a lui Silviu Prigoană: „Mi-a făcut ofertă mare. Insista și m-a cucerit' / Neagă că l-a despărțit pe politician de fosta soție

Citește și: Destinul tragic al actriței Shannen Doherty. S-a stins din viață la 5 ani după Luke Perry, partenerul ei din Beverly Hills 90210. El a susținut-o pe patul de spital, când a aflat că are cancer: „Brenda și Dylan sunt, în sfârșit, împreună!”

Citește și: Marius Țeicu, amintiri din perioada când forma, alături de Corina Chiriac și Alexandru Arșinel „un trio formidabil”: „Au prins bine aceste show-uri. Dacă s-a luat și un premiu dintre atâtea show-uri și televiziuni din lume, înseamnă că a fost apreciat. Ce haios era la filmări, eu…”/ EXCLUSIV

'Cum adică, tu spui pe de o parte că ești împotriva consumului și festivalul tău promovează tocmai atitudinea asta de 'stop droguri', și tu aduci pe scenă promotori ai substanțelor interzise'

Adriana Bahmuțeanu îl critică în continuare pe Selly pentru evenimentele care s-au desfășurat în cadrul festivalului de la Costinești. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta susține că cei care au sponsorizat campania antidrog ar trebui să își retragă sponsorizarea, în urma celor întâmplate acolo.

'Ce mi se pare impardonabil este că autoritățile sponsorizează treaba asta. Ar trebui ca Agenția Națională Antidrog sau cei care sponsorizează din bani publici așa ceva, să își retragă sponsorizarea. Să ceară daune! Cum adică, tu spui pe de o parte că ești împotriva consumului și festivalul tău promovează tocmai atitudinea asta de stop droguri și tu aduci pe scenă promotori de substanțe interzise. Da, iei bani de la Guvern!', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu: 'Poți să îi interzici cu desăvârșire, să îl ții în lanțuri, că fuge și se duce până la urmă. Ideea este că trebuie să îl înveți să facă distincția între bine și rău…'

Întrebată dacă și-ar lăsa băieții la un astfel de festival, Bahmu susține că ei nu sunt amatori de astfel de evenimente. Vedeta susține că și-a educat băieții, pentru a se feri de astfel de lucruri, mai ales că în școli sunt elevi care vând droguri.

'Cum să îmi las băieții la astfel de evenimente? Băieții mei nu sunt amatori de așa ceva. I-am educat și le-am arătat, și ne uităm și pe rețele, tocmai ca să nu se întâmple asta. Pentru că tentațiile sunt mari și copilul e naiv și vrea să intre într-o gașcă și să rămână în ea, să aparțină unei găști de prieteni. Și dacă, Doamne ferește, unul dintre acești prieteni consumă substanțe este foarte grav. Ideea e că nu trebuie să îl lași sau nu la festival, că ăla fuge de acasă.

Poți să îi interzici cu desăvârșire, să îl ții în lanțuri, că fuge și se duce până la urmă. Ideea este că trebuie să îl înveți să facă distincția între bine și rău. Deci, aici este obligația părintelui prin educație, dar e și obligația școlii, dar și a societății. La școală se consumă substanțe… Sunt tot felul de 'dealeri', chiar și în rândul elevilor…', susține Adriana Bahmuțeanu, mamă a doi băieți.

Adriana Bahmuțeanu: 'Am cazul cu o prietenă cu un copil de 14 ani, cu un copil în clasă care vinde droguri, dar nu face nimeni nimic, că e copilul unei profesoare'

Adriana Bahmuțeanu spune că are o amică, cu un băiat de 14 ani, care are în clasă un dealer de droguri care este chiar fiul unei profesoare.

'Și am cazul cu o prietenă, cu un copil de 14 ani, cu un copil în clasă care vinde droguri, dar nu face nimeni nimic, că e copilul unei profesoare. Și am sfătuit-o să meargă până în pânzele albe. Poate să fie și copilul primului ministru. Acel copil trebuie să fie scos din școală, să se ia măsuri… De fapt, se folosesc de elevii dependenți, pentru că așa intră mai ușor în școală. Nu stau ei la poartă, că îi prinde poliția și atunci ei le dau elevilor.

Mie mi se pare foarte urâtă atitudinea lui Selly, care trebuia să își ceară scuze, să își pună cenușă în cap… și să returneze banii pe care i-a încasat de la guvern pentru acest festival, din fonduri publice. Dacă a fost așa!', a mai spus Bahmu.

Adriana Bahmuțeanu: 'Mi se pare aiurea felul în care a gestionat festivalul'

Adriana Bahmuțeanu susține că Selly nu a gestionat cum trebuie festivalul. Bruneta îi critică pe organizatori și pentru faptul că pe scenă a urcat, pe lângă artistul american care a fumat canabis, și un influencer acuzat de fapte abominabile.

'Mi se pare aiurea felul în care a gestionat festivalul. Adică, cine apare pe scenă? Un cântăcios drogat, dependent de substanțe, care-și promovează brandul de jointuri și un bombardier acuzat de viol, hărțuire, trafic de persoane și așa mai departe, care intră și el pe scenă, fără ca nimeni să zică nimic. Și care este aplaudat de mulțime. Adică, cum vine asta? Ce promovează ei acolo? Violența împotriva femeii, traficul de persoane, violul…

Omul ăla are nu știu câte acuzații ș el apare pe scenă la un festival pentru tineri și culmea, e și aplaudat ca un exemplu pozitiv! Iar organizatorul spune că nu a știut nimic! Cum să nu știi cinte urcă pe scenă? Trebuie să fi informat, să știi ce se întâmplă pe spectacol. Eu le ceream artiștilor inclusiv ce cântau, să nu mă trezesc cu vreo surpriză.', subliniază Bahmu.

Adriana Bahmuțeanu: 'Trebuie să își asume greșelile'

'Felul în care acest Selly se spală pe mâini este impardonabil! Trebuie să își asume greșelile. Eu nu cred că Tate ăla a venit degeaba la festival. Lucrul acesta a fost aranjat. Nu cred că cineva l-a văzut și l-a invitat pe scenă. Cum să nu știi tu, ca organizator, în propria ta ogradă? Tu răspunzi, ca organizator! Și dacă se întâmplă ca cineva să moară, să pățească ceva… tu ești responsabil! Cum și-a permis ăla să vină în vamă cu jointurile alea? Cum de și-a permis? Cât tupeu să aibă să fumeze pe scenă și nimeni să nu îi facă nimic? Poliția l-a luat la mișto. Se folosește de poliție ca să-și facă reclamă. Uite, sunt o victimă, poliția m-a luat de pe scenă! În America sunt tolerate comportamentele astea…', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton