Cum arată casa în care locuiesc Jojo și Paul Ipate. Ce și-au pus pe peretele din dormitor, fix deasupra patului

 Laciu Andreea
.

Multora nu le-a venit să creadă când au văzut cum arată casa în care locuiesc în prezent Jojo și Paul Ipate. Vila de lux este uriașă și se află situată în Otopeni, zonă considerată printre cele de lux din București. Cei de la Storia le-au vizitat locuința celor doi actori, în care trăiesc alături de cei doi copii, Zora și Achim, dar și împreună cu două pisici adorabile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi, se iubesc de opt ani, iar de doi ani și jumătate se bucură de liniștea propriului cămin. Și-au găsit din a doua încercare casa visurilor lor în Otopeni, iar acum și-au prezentat vila impresionantă, pe Youtube.

jojo-si-paul-ipate-casa-5jojo-si-paul-ipate-casa-5

Cum arată casa în care locuiesc Jojo și Paul Ipate

Cei doi au locuit într-o casă superbă timp de câțiva ani, dar au realizat că au nevoie de o locuință care să fie aproape de școala fiului lor, Achim. Cătălina Grama, așa cum se numește Jojo în buletin, este cea care s-a ocupat cu atenție de toate detaliile din locuință, dar a ținut cont, desigur, și de dorințele lui Paul Ipate și de cele ale copiilor. În dormitorul matrimonial, chiar deasupra patului, cei doi actori și-au pus o tablă plină de mesaje motivaționale.

„Noi am mai stat aici în Otopeni, am stat în chirie. Ne-am îndrăgostit foarte tare de locul ăsta. Inițial am venit aici pentru că școală și Achim. Ne plac comunitățile mici, oamenii se știu între ei, sunt mai atenți, cu un spirit civic mai dezvoltat. M-am întâlnit cu Cătălina, am decis să ne mutăm împreună și am stat în Lucianca, casa de după Crevedia, o casă foarte frumoasă. Apoi a venit momentul Achim cu școala și am decis că cel mai bine e ca băiatul nostru să meargă pe jos la școală.

Tot ce vedeți aici este meritul Cătălinei. Noi ne-am dorit minimalist, dar ne-am dat seama că nu putem chiar minimalist, cu copiii. Are accente scandinave, ne-a plăcut zona asta pe negru, simplu, combinația de metal cu lemn, sârme. Mi-am dorit să am același film pe care îl am când merg în vacanță. De aia și canapeaua din living e atât de mare, vreau să te oblig să te întinzi, să te simți bine, ca la tine acasă.

În bucătărie vin și stau cu gândurile mele, iar în mansardă este locul meu. Vreau să îmi fac o colecție de viniluri pe care sî o las moștenire copiilor. Dressingul este făcut de un prieten foarte bun, este din stejar. Aici am și tradus o piesă, este un spațiu de lucru extrem de bun. E foarte bine antifonat și atunci copiii nu aud, aici chiar e liniște”, a dezvăluit Paul Ipate pentru Storia.

Citește și: De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil: „Mie îmi plac familiile mari, numai că…'

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

Citește și: Jojo și Paul Ipate au împlinit 8 ani de relație: „N-au fost ușori, dar…'

Citește și: De ce a închis Oana Pellea casa memorială „Amza Pellea” din Băilești: „Îmi cer scuze pentru neglijența și nepăsarea…'

Unde a mai locuit actorul în trecut

Paul Ipate a pornit-o de jos. După ce a plecat din casa părintească, a ajuns într-o garsonieră în chirie. A mai urmat o cale lungă până ce a ajuns la vila superbă în care locuiește acum împreună cu iubita lui, cei doi copii și cele două pisici.

„Am luat-o de jos, am luat-o cu o garsonieră. Dar, pentru că aveam o perioadă OK din punct de vedere financiar, mi-am permis să închiriez un apartament într-un bloc nou, pe care l-am mobilat cum am vrut eu. După aceea am stat într-un demisol, la un prieten foarte bun. Zona era superbă, Floreasca. A fost tot timpul un apartament de burlaci.

Țin minte că am avut și eu o perioadă, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar apartamentul era fix de băieți. Aveau o masă în bucătărie, era plină de grafitti. Mă bucur că am ars toate etapele, mi-am luat zborul într-un ritm natural, atunci nu am niciun regret”, a mărturisit Paul Ipate, pentru aceeași sursă.

Cum arată camerele copiilor

Jojo și Paul Ipate au ținut cont de toate dorințele celor doi copii. Le-au făcut camere separate, iar în baie are fiecare oglinda și chiuveta personală, tocmai pentru că părinții lor și-au dorit să le ofere spațiul personal amândurora.

„Zora și-a dorit un tapet cu lună, i l-am pus pe Micul Prinț. Am făcut camere separate pentru că eu cred în intimitatea fiecărui om, indiferent cât de mic este. Și la baie le-am pus două chiuvete, să aibă fiecare chiuveta și oglinda lui, să nu se mai certe. În camera lui Achim, puștiul și-a dorit tot un tapet cu lună, are această tablă pe care se joacă sau își face temele”, a mai completat Paul Ipate.

Cum reușesc Jojo și Paul Ipate să îmbine viața profesională cu cea de familie

Cei doi au cariere de succes, proiecte numeroase, dar petrec cât de mult timp pot și cu cei doi copii. Din fericire, se pare că beneficiază de un ajutor important din partea familiei.

„Cred că nu facem nimic special față de alte familii. E destul de dificil uneori, pentru că… copiii având vârste diferite… Adică sunt șase ani totuși diferență între ei. Programele lor diferă destul de mult și atunci ne împărțim destul de greu. Dar avem sprijinul mamelor. Ne ajută foarte mult când sunt și ele. Și ne împărțim fix cum putem, cum reușim. Uneori poate fi extrem de dificil, dar alteori lucrurile se leagă”, a concluzionat Paul Ipate.

Sursă foto: Captură Youtube, colaj Canva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton