Dan Cruceru si-a petrecut vacanta in Sevilla

 Revista VIVA
.

Dan Cruceru s-a intors la pupitrul emisiunii Povestiri adevarate' de la ACASA dupa o vacanta de 9 zile pe care a petrecut-o impreuna cu sotia lui in Sevilla, orasul lor de suflet, locul unde s-au casatorit in urma cu trei ani.
 

Am fost in Spania, la Sevilla in Saptamana Sfanta sau cum o numesc ei, Semana Santa' si am asistat la procesiunile caracteristice acestei perioade, procesiuni foarte impresionante. Este practic cea mai importanta saptamana religioasa si turistica din Sevilla, orasul este arhiplin poti admira zeci de care alegorice inspirate din istoria spaniola', povesteste Dan.

Am dat o fuga si pana in Gibraltar si am incercat sa facem expeditii pe munte, insa am sfarsit cu dureri fantastice de picioare dupa 5 ore de mers pe jos. Peisajul este extraordinar, intre doua continente', adauga prezentatorul emisiunii Povestiri adevarate'.

Dan Cruceru a gustat din toate preparatele culinare traditionale, si-a stins' setea cu sangria si cu toate acestea este foarte bucuros caci nu a venit inapoi acasa cu niciun kilogram in plus.

Despre kilograme in plus poate fi vorba numai in cazul bagajelor, caci Dan a venit cu un geamantan plin de rochite si cadouri pentru Sofia, fiica lor care a ramas acasa si la care le-a stat gandul intreaga vacanta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton