[FOTO] Ethan Hawke a venit în România pentru premiera Before Midnight

 Adina Rosetti
.

Ieri seară, Palatul Copiilor a fost gazda unui eveniment cultural şi caritabil intitulat Before It’s too late. Actorul american Ethan Hawke a venit la Bucureşti pentru a încuraja investiţiile în educaţia timpurie a celor mai săraci copii din România, cu ocazia premierei ultimului său film, Before Midnight.

 

Premiera a fost organizată de Asociaţia OvidiuRo, cofondată de Leslie Hawke, mama actorului, împreună cu Maria Gheorghiu. Regizorul filmului, Richard Linklater, a fost şi el prezent la evenimentul de strângere de fonduri pentru continuarea programului Fiecare Copil în Gradiniţă al asociatiei. După o scurtă întâlnire cu presa, a urmat un VIP cocktail şi proiecţia mult-aşteptatului film Before Midnight, urmată de o discuţie relaxată şi plină de umor cu Ethan Hawke şi Richard Linklater şi de un after-party ce s-a sfârşit la miezul nopţii.

 

Amfitrionul serii a fost Amalia Enache, care  a trebuit să urce pe scenă şi să improvizeze pentru a-i face pe spectatori să rămână în sală, atunci când proiecţia filmului a fost întreruptă timp de 15 minute, datorită unei defecţiuni tehnice cauzate de caldură. Însă Amalia s-a achitat cu brio de această sarcină dificilă, motiv pentru care a primit de la Ethan  Hawke  cea mai grozavă îmbrăţişare posibilă', după cum a declarat pe pagina ei de Facebook.

 

Ethan Hawke s-a dovedit a fi absolut fermecător, răspunzând cu naturaleţe şi umor tuturor întrebărilor publicului şi făcând haz de necaz atunci când filmul s-a întrerupt. Ba chiar a propus să o sune pe partenera sa din filmm, Julie Delpy, şi să joace live scenele din film! Dar totul e bine atunci când se termină cu bine, defecţiunea s-a remediat şi toţi cei prezenţi în sală s-au bucurat de un film de dragoste minunat, sincer şi subtil.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=euOJkb0U8vE[/youtube]

 

Regizorul Richard Linklater a început această serie acum 18 ani, fără intenţia de a face trei filme, însă succesul poveştii de dragoste dintre Jesse (Ethan Hawke) şi Celine (Julie Delphy) a fost uriaş şi aşa a apărut nevoia de a-l continua.
Before Midnight este construit sub forma unei lungi discuţii pe tema dragostei, a relaţiilor, a maturizării, responsabilităţilor şi a vieţii, în general, între cei doi protagonişti care trec, până la miezul nopţii, printr-o multime de stări şi sentimente, de multe ori contradictorii. Un film subtil, amuzant şi onest pe care nu trebuie să-l rataţi!

 

Cristian MungiuCristian Mungiu

 

Foto: Andrei Preda, Daniel Vrabioiu, Dorel Melinte, Kruse

 

În curând un material video de la eveniment pe viva.ro 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton