[FOTO] Vedete la Festivalul de film de la Veneţia

 Adina Rosetti
.

 Festivalul de film de la Veneţia, aflat anul acesta la ediţia cu numărul 70, a luat startul pe 28 august într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume. Până pe 7 septembrie, Veneţia este locul unde se întâlnesc vedetele din lumea filmului.

 

Deşi nu sunt multe staruri de la Hollywood, ci mai mult actori europeni, totuşi pe covorul roşu au păşit Nicolas Cage, Carrey Mulligan, Freida Pinto, Jesse Eisenberg, Sandra Bullock şi George Clooney. Cei din urmă au fost prezenţi pentru a-şi promova cel mai recent film, Gravity, proiectat în deschiderea festivalului.

 

Sandra Bullock şi George Clooney în deschiderea Festivalului de film de la Veneţia

 

La proiecţia „Miu Miu Women’s Tales”, o serie de scurt-metraje care folosesc moda ca pretext pentru a explora ideile politice şi creativitatea, au fost prezente actriţele Carey Mulligan şi Freida Pinto. Ambele au purtat ţinute foarte simple, casual, dar cool:  în timp ce Carey Mulligan a optat pentru o little black dress foarte cuminte, cu guler stil Peter Pan, frumoasa Frieda Pinto a ales o rochie mult mai sexy, roşie, cu accesorii negre.

 

10 lucruri inedite despre… Carey Mulligan

 

Unul din trendurile festivalului pe covorul roşu pare a fi anul acesta… suflatul baloanelor de săpun. La premiera filmului „Philomena”, noua peliculă a regizorului Stephen Frears, cateva vedete au aparut ţinând în mână flacoane cu soluţie, iar covorul roşu a fost practic inundat de baloane de săpun.

 

Freida PintoFreida Pinto

 

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton