Inmormantarea lui Whitney Houston: Kevin Costner, Clive Davis, Stevie Wonder si Alicia Keys si-au adus omagiile

 Revista VIVA
.

 Sambata, Whitney Houston s-a aflat pentru ultima oara alaturi de oamenii pe care i-a iubit, in cadrul ceremoniei funerare tinuta in New Hope Baptist Church din Newark, New Jersey. Aici artista, poreclita Nippy', a cantat in corul copiilor la varsta de 11 ani.

 Familia, prietenii din copilarie, cantareti de gospel, vedete din lumea muzicii si a cinematografiei si-au adus aminte de Whitney si au impartasit momente din viata ei.

Kevin Costner, alaturi de care cantareata a debutat pe marele ecran in filmul The Bodyguard', si-a adus aminte de filmarile alaturi de artista si de cum a fost aceasta selectata pentru rolul din film. Nu erai doar draguta. Erai atat de frumoasa cat poate fi o femeie. Whitney, daca m-ai putea auzi acum ti-as spune: nu erai doar indeajuns de buna. Erai magnifica!', a spus Kevin Costner.

Clive Davis, producatorul muzical si mentorul lui Whitney, a avut un discurs emotionant: Astepti pentru o asemenea voce o viata. Astepti pentru un chip si o prezenta ca a ei o viata. Iar cand toate se regasesc in aceiasi persoana, iti taie rasuflarea. Asta am simtit eu in 1983, cand fiica voastra m-a uimit cu versiunea ei a cantecului Greatest Love of All'. In acea noapte am simtit ca avem o conexiune, apoi am simtit acelasi lucru in toate noptile care au urmat.'.

Actorul si producatorul Tyler Perry si-a adus aminte de cum a cunoscut-o pe artista, de felul in care vorbea despre viata ei si de credinta ei puternica in Dumnezeu. Avea un har care a condus-o toata viata, acelasi har care a ridicat-o in topuri. Iar celalalt lucru pe care il stiu cu siguranta este ca Whitney Houston l-a iubit pe Dumnezeu, iar asta am observant in fiecare conversatie pe care am avut-o cu ea'.  

Dupa o viata dedicata muzicii, Whitney a plecat din aceasta lume insotita de muzica. Alicia Keys, Stevie Wonder si CeCe Winans si-au luat ramas bun cu cate o melodie dedicata artistei, unul dintre cele mai emotionante moment fiind oferit de CeCe Winans, care a interpretat melodia Jesus Loves Me', ultimul cantec pe care Whitney l-a cantat in public inainte de moartea sa subita din Beverly Hills, pe 11 februarie. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton