”Iubire si onoare” - Generic filmat in centrul Bucurestiului si la Bodrum

 Revista VIVA
.

Genericul de inceput al telenovelei „Iubire si onoare' va avea premiera miercuri, 18 august, de la ora 22.30, la Povestiri de noapte (Acasa Tv).

Iubesti un vis', piesa de pe genericul noului proiect MediaPro Pictures este interpretata de Adrian, pe muzica si versurile lui Ionut Radu.

Filmarile pentru genericul telenovelei Iubire si onoare' au avut loc in Studiourile MediaPro din Buftea, in centrul Bucurestiului si in statiunea de lux Bodrum, din Turcia.

Radu Valcan, protagonistul telenovelei Iubire si onoare', povesteste: Genericul exprima doar o mica parte din ce se intampla in poveste si putinul pe care telespectatorii o sa-l vada o sa le capteze atentia sa urmareasca telenovela pentru ca este ceva ce nu s-a mai facut la acest nivel in Romania'

Diana Dumitrescu, care va intra in pielea unei rusoaice diabolice, spune: Genericul este genial, foarte reusit si cred ca dupa ce-l vor viziona, telespectatorii o sa-si dea seama ca ceea ce va urma pe micile ecrane va fi un real succes, ceva extraordinar si original.'

Pentru Adela Popescu, actrita care va interpreta un rol negativ, total diferit de ceea ce a jucat pana in prezent, genericul telenovelei Iubire si onoare' este: plin de stralucire si la propriu si la figurat pentru ca actiunea se petrece in jurul diamantelor'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton