Ivan Patzaichin a lansat brandul de fashion PATZAIKIN

 Revista VIVA
.

Ivan Patzaichin a lansat ieri, pe 29 noiembrie, noul brand de fashion, design si ecotehnologie PATZAIKIN. Evenimentul a avut loc in The Ark, locul unde au fost prezentate in premiera o parte dintre produsele colectiei exclusive PATZAIKIN Gold de vestimentatie si accesorii, precum si cateva produse din linia de ambarcatiuni ecologice. 

Produsele de fashion, sport, turism si lifestyle ale colectiei se bazeaza pe o tehnologie eco si pe mixul dintre design-ul inovativ si traditiile si materialele romanesti.

„PATZAIKIN nu este doar o „vitrina' pentru Rowmania si un sambure de brand national, ci si o resursa pentru actiuni de antreprenoriat social. Eu am fost norocos, iar acum vreau sa intorc ceva din norocul meu catre oamenii dintre care am plecat, si nu ma refer doar la oamenii Deltei, ci la toti cei care isi fac din natura un mod de a fi', a spus Ivan Patzaichin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton