Titi Aur, reacție după ce Xonia a fost prinsă beată și drogată la volan: "Nu e normal și nici corect să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția lui Titi Aur, după ce solista Xonia a fost prinsă drogată la volan. Xonia, cântăreață și fostă concurentă Survivor România, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan, în această dimineață, la ora 4:30, pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Titi Aur, expert în domeniul condusului defensiv, a comentat cazul Xoniei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Reacția lui Titi Aur, după ce solista Xonia a fost prinsă drogată la volan. Xonia a fost prinsă la volan în această dimineașă, sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. În urma testării cu etilotest, oamenii legii au constatat că Xonia avea o concentrație de 0,30 g/l alcool pur în aerul expirat și că se afla sub influența substanțelor interzise, potrivit SpyNews. Din aceste motive, pe numele vedetei s-a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2, din Codul Penal.

Expertul în domeniul condusului defensiv, Titi Aur, și-a dat și el cu părerea despre incidentul în care a fost implicată Xonia. Titi Aur s-a declarat surprins de numărul de cazuri în care tot mai mulți șoferi sunt prinși că s-au urcat la volan, deși au consumat alcool sau substanțe interzise.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2021_10_xonia_246272052_867181400656478_7816560827194651131_nhttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2021_10_xonia_246272052_867181400656478_7816560827194651131_n

Reacția lui Titi Aur, după ce solista Xonia a fost prinsă drogată la volan

Titi Aur a comentat cazul Xoniei, care s-a ales cu dosar penal după ce oamenii legii au prins-o beată și drogată la volan, în dimineața zilei de 23 iunie, pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei.

Nu e o treabă directă a mea, eu mă ocup și sunt specializat în ceea ce înseamnă pregătirea șoferilor de a stăpâni mașina la limită, pentru a evita un accident. Acest caz trebuie lămurit cu juriștii și cu polițiștii de la Rutieră, pentru că nu e domeniul meu, nu am pregătirea în sensul ăsta. Nu vreau să comentez situații juridice, de fapt.

La modul general, vă pot spune însă că nu e normal și nici corect să te urci la volan fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice, dar nu pot vorbi la cazul particular, dacă Xonia are sau nu permis auto de România. Tot ce înseamnă persoană publică este mult mai mediatizat, evident. Dacă era vorba despre Vasilica din Cocârlați, în aceeași situație, nu atrăgea atenția nimănui. Când ești persoană publică, atenția publică este mult mai mișcată.

Citește și: Ana Morodan, primele declarații despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului: „Toți avem traume! Asia Express m-a distrus psihic” / Filmul evenimentelor, povestit de ea

Citește și: Ce probleme are Adelina Pestrițu, la cinci ani de când a născut: „Rămâi cu ele după naștere. Nu ține neapărat de noi…'

Dar nu se întâmplă mai mult la vedete sau la alții astfel de cazuri, doar că unii sunt mai mult sau mai puțin vizibili. Vedetele ar trebui să fie un exemplu, asta e altă discuție. Dar, repet, e treabă de psihologie, de viață socială. Faptul că în ultimele cazuri au fost femei vedete, nu bărbați, nu am ce comenta. Este egalitate, în ziua de azi, nu? De astfel de cazuri trebuie să se ocupe polițiștii și procurorii, ei vă pot da răspunsuri avizate'. a declarat Titi Aur, pentru Playtech.ro.

Xonia, prinsă beată și drogată la volanul mașinii

Xonia a fost prinsă în această dimineață, după ce s-a urcat la volanul mașinii sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Cântăreața a fost depistată cu o concentrație de alcoolemie de 0,30 g/l pur în aerul expirat, dar și sub influența substanțelor interzise, astfel că după testările oamenilor legii, ar fi consumat cocaină.

‘La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2′, se arată în comunicatul brigăzii rutiere.

FOTO: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton