Vedete la gala Billboard Music Awards 2012

 Revista VIVA
.

Duminica, in Las Vegas, s-a desfasurat gala Billboard Music Awards 2012 la care s-au distins printer castigatori cantareata britanica Adele (12 trofee) si grupul american LMFAO (6 trofee).

Desi nu a fost prezenta la gala de duminica, Adele a castigat 12 din cele 18 categorii la care a fost nominalizata gratie albumului 21'. Tot in prim-plan au fost si duo-ul LMFAO, alcatuit din Redfoo si SkyBlu care a fost recompensat la sase categorii, inclusiv Cantecul anului” („Party Rock Anthem”) si Cel mai bun duet/ grup.

Taylor Swift a fost recompensata cu trofeul Billboard Woman of the Year, Justin Bieber s-a impus la categoria Cel mai sociabil artist, Stevie Wonder (62) a fost recompensat cu Icon Award, Katy Perry a primit Spotlight Award, gratie celor cinci piese de pe acelasi album care au ajuns pe prima pozitie în topul Billboard, performanta obtinuta doar de Michael Jackson.

Rapperii Wiz Khalifa, Lil Wayne si cantaretul R&B Chris Brown s-au impus la categoriile Cel mai bun artist debutant, Cel mai bun cantaret, respectiv  Cel mai bun artist R&B.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton