Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Chef Richard Abou Zaki a reacționat dur: "E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic"

 Oana Pantazi
.

Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Battle-ul cu numărul 3 al celui de-al 13-lea sezon al Chefi la cuțite a fost unul cu ghinion pentru chef Richard Abou Zaki și pentru concurenta lui Geanina Crăciun, care a fost scoasă din concurs de o mâncare tradițională, pentru care aluat doar 6 puncte…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Al treilea battle al show-ului s-a încheiat cu încă o eliminare, de data asta din echipa lui chef Richard Abou Zaki. La scurt timp după ce cheful echipei roz a fost desemnat cel mai bun bucătar din Italia s-a difuzat ediția în care echipa sa a fost învinsă și o concurentă a plecat acasă… Iată cum a reacționat acesta după eșecul culinar al Geaninnei Crăciun.

1-11-1

Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Ediția de ieri a fost una plină de surprize, după ce chefii au uzat de amulete în încercarea de a câștiga battle-ul. După ce chef Orlando Zaharia le-a scos celorlalți concurenți posibilitatea de a lucra cu sare, zahăr și făină, iar chef alexandru Sautner a uzat de amuleta care-i permitea să pună echipele să lucreze pentru ceilalți concurenți, lucrurile s-au complicat. În plus, cu toții au avut de pregătit preparate cu ingrediente ciudate, printre care s-au numărat bomboanele mentolate și gherele de găină.

Citește și: Gabriela Lucuțar l-a sărutat pasional pe Mario Dumitru la Chefi la Cuțite: „Pur și simplu m-am întors către regină, ea s-a întors către mine, m-a sărutat! Eu inițial am crezut că vrea să…'

Citește și: Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România’, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană

Citește și: Cum a fentat Anca Dinicu o probă de admitere la Facultatea de Teatru: „Chiar nu am voce, o să iau niște lecții de canto’

În cele din urmă, a câștigat chef Orlando Zaharia, cu 8 farfurii, iar echipa roz și cea galbenă a intrat la duel. Deși concurenții au avut de gătit preparate tradiționale, în final chefii nu au fost prea mulțumiți de rezultat, chiar dacă au fost și mâncăruri pe gustul lor. Cel mai mic punctaj a fost 6, tocănița gătită de Geanina Crăciun fiind dezamăgitoare pentru chefi, drept urmare, concurenta a fost eliminată.

„Toată seara de astăzi, chefii au ajuns la concluzia că mâncarea tradițional românească este mult mai gustoasă decât oricare alta. Ați gătit mai bine ca ieri, dar nu ați ajuns la așteptările chefilor. Probabil că e imposibil din a treia confruntare să faceți asta. Am să fac o promisiune: concurentul care va primi 20 de puncte va primi un avantaj pentru el sau pentru echipa lui. Sună bine?', a fost vestea care i-a bucurat pe concurenți”, a spus Irina.

Chef Richard Abou Zaki: „Nu mă așteptam ca o persoană din echipa mea să facă așa o farfurie”

Nici liderul echipei roz și nici concurenta lui nu s-au așteptat la un asemenea rezultat, însă preparatul gătit de Geanina i-a dezamăgit pe chefi, care au dat cu toții un punctaj extrem de mic. Deși a gătit o tocăniță, preparat simplu, concurenta a avut multe hibe în farfurie, spre dezamăgirea lui chef Richard, care astfel a pierdut un om din echipă.

„Gata, am pierdut?', a întrebat Geanina uimită când chef Richard s-a îndreptat spre ea, înainte ca Irina să anunțe rezultatul.

„E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic. Nu mă așteptam ca o persoană din echipa mea să facă așa o farfurie. Nu accept chestia asta. Și dacă a făcut chestia asta, atunci așa e corect, să iasă. Sunt dur, sunt rău, dar nu era ce trebuia să fie', a conchis chef Richard cu tristețe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton