Geanina Ilieș se întoarce în televiziune, după mai bine de doi ani de pauză: "O sa vă placă noul concept". A semnat cu Antena Stars

 Dumba Gabriela
.

Geanina Ilieș revine în televiziune, după ce în toamna lui 2021 anunța că se retrage de pe micul ecran pentru o serie de proiecte personale. Iată că bruneta nu a putut sta departe de „sticlă” și a decis să se întoarcă la pupitrul știrilor, însă la un nou post TV. Înainte de retragere, Geanina Ilieș a prezentat „Hai să fim super',  la PRO TV Plus, unde a avut ca invitați foști sau actuali sportivi de top ai României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Geanina Ilieș se înscrie pe lista celor mai frumoase femei de la noi din țară, iar în anul 2007 a a cunoscut celebritatea după câștigarea titlului de 'Miss Fotomodel România'. Timp de 15 ani, Geanina Ilieș a prezentat știrile, apoi a fost concurentă la „Ferma vedetelor' și au urmat apoi și alte emisiuni, însă în toamna lui 2021 a decis să se retragă din televiziune.

1_7c567b1_7c567b

Geanina Ilieș revine în televiziune și a semnat cu Antena Stars

Geaninei Ilieș i-a fost dor de televiziune și a decis că în 2024 este momentul să revină pe micile ecrane. A ales Antena Stars și este foarte încântată de noul proiect.

Sunt încântată să revin la pupitrul știrilor, în familia Antenei, aici, unde am regăsit una dintre cele mai dinamice redacții de știri şi reperul TV al lumii mondene din România.

Experiențele de la pupitrul Observatorului din anii trecuți și a emisiunilor moderate din ultimii ani, vor lăsa, vă asigur, o amprentă frumoasă în cadrul știrilor Antenei Stars. O sa vă placa noul concept, vă promit acest lucru. Abia aştept să începem!' a declarat Geanina Ilieș pentru Spynews.ro.

Citește și: Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul IV, a făcut deja pregătirile pentru înmormântare: „Vreau să fie un fel de festival al dragostei…'

Citește și: Simona Halep revine pe teren, după o pauză de aproape 2 ani. Anunțul sportivei: „Abia aștept să ne vedem la Cluj'

Citește și: Cătălin Botezatu, vacanță de lux în SUA și Mexic. A fost cazat la hotelul din New York unde s-a filmat ‘Singur acasă’: ‘Apoi am plecat la Miami’ Cum s-a distrat și la Tulum / EXCLUSIV

De ce a renunțat Geanina Ilieș la televiziune, în 2021

Geanina Ilieş și-a început cariera în televiziune în anul 2009 la Prima TV, prezentând ştirile sportive. În anul 2010 a semnat cu Antena 1, unde a prezintat tot ştirile sportive, iar după o perioadă a trecut la pupitrul Observatorului.

După ce a prezentat Știrile și mai apoi Ferma Vedetelor, Geanina Ilieș a fost și gazda emisiunii „Gospodar fără pereche', după ce Anamaria Prodan nu a mai vrut să prezinte show-ul de la PRO TV. Ulterior, Geanina a prezentat „Hai să fim super',  la PRO TV Plus, unde a avut ca invitați foști sau actuali sportivi de top ai României.

În 2021, fosta prezentatoare a decis să întrerupă contractul cu PRO TV și să se focuseze mai mult pe afacerile sale.

„Cel puțin în perioada asta sunt într-o schimbare la nivel psihic. Cred că toți trecem după o anumită vârstă prin asta, începem să gândim altfel, nu știu, cred că ne maturizăm! Știm exact ce vrem de la viață! Începem să ne iubim mai mult, ne respectăm mai mult și începem să prioritizăm toate lucrurile pe care le vrem pentru noi. Acum îmi doresc sănătate, liniște sufletească, în rest, mi le fac eu pe toate!', spunea Geanina Ilieș atunci.

Geanina Ilieş a fost desemnată Cea mai atrăgătoare vedetă de televiziune' în cadrul Galei Eva.ro în 2011, 2013 şi 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori. Promotor al stilului de viaţă sănătos, implicată în campanii caritabile şi sociale precum: Balul Albastru', Alege un viitor frumos prin sport' sau Hospice Casa Speranţei', în momentul actual vedeta deţine un bussines de care se ocupă personal şi este mama a unui băiat în vârstă de 17 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton