Geanina Ilieș, surprinsă în direct la Antena Stars de fiul și mama ei: "Familia e cea care știe că mă cheamă și Elena. Sunt foarte emoționantă, sunt lacrimi de fericire!"

 Dumba Gabriela
.

Geanina Ilieș a primit astăzi, de ziua numelui, o surpriză de proporții de la mama și fiul ei, care au intrat în platoul Știrilor Antena Stars, în timp ce sărbătorita era în direct. Doar familia știe că pe Geanina Ilieș o mai cheamă și Elena și, prin urmare, astăzi este ziua ei, așa că a fost emoționată până la lacrimi de surpriza celor dragi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Printre sărbătoriții zilei de astăzi, respectiv cei care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena, se numără și Geanina Ilieș. Fiul și mama prezentatoarei de la Antena Stars au fost complicii echipei de știri, căci au intrat în platou chiar când Geanina era în direct.

200432361_2823244381319462_1845183589581005592_n200432361_2823244381319462_1845183589581005592_n

De ziua numelui, Geanina Ilieș a fost surprinsă în direct, la Antena Stars, de mama și fiul ei

Doar familia Geaninei Ilieș știa că poartă și numele de Elena, iar astăzi, fiul și mama ei au venit în platou, înainte de a prezenta următorul subiect. Fiul ei a intrat primul în platou și i-a adus mamei lui un buchet de flori, în condițiile în care de dimineață a dat de înțeles că a uitat de onomastica ei.

„Nu o filmați, că plânge. Nu ți s-a părut ciudat că nu ți-am zis nimic dimineață? Și eu bandit', a spus Patrick, fiul Geaninei Ilieș potrivit spynews.ro. „Cum e să fii surprinsă în direct?”, a întrebat-o Patrick, în timp ce Geanina Ilieș își ștergea lacrimile.

Prezentatoarea Știrilor Antena Stars a povestit că i s-a părut puțin suspect că dimineață nimeni din familie nu i-a urat „La mulți ani!', dar, de fapt, plănuiau să vină în direct

„E prima oară când mă surprinzi așa! Ai plecat azi dimineață la școală val vârtej și am rămas așa. Nu mi-am dat seama că ai făcut planuri. Te iubesc. Îți mulțumesc mult de tot. Cred că am tot. Nu mă așteptam la asta, mulțumesc din suflet (…) Eu am fost singură așa dimineață și m-am întrebat de ce familia nu mi-a spus, pentru că, practic, familia e cea care știe că mă cheamă și Elena. Sunt lacrimi de fericire. Sunt foarte emoționantă și nu mi-am dat seama de ce nu îmi spune nimeni „La mulți ani', a mărturisit prezentatoarea Știrilor Antena Stars.

Citește și: Geanina Ilieș dezvăluie ce se întâmplă în viața ei amoroasă, după despărțirea de fostul iubit: „Toate lucrurile bune vin în viaţa noastră atunci când trebuie’. Ce nu ar accepta niciodată într-o relație / EXCLUSIV

Citește și: De ce a acceptat Geanina Ilieș să se întoarcă în televiziune, ca prezentatoare la Antena Stars, și ce a făcut în cei doi ani de pauză: „Noi, oamenii, trecem prin nişte etape care ne transformă la nivel psihic. Am avut nevoie de un timp pentru…’ / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman dezvăluie de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la două luni: „Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore’

De ce îl aseamănă Geanina Ilieș pe fiul ei cu Violeta Bănică

Geanina Ilieș susține că fiul ei are multe puncte comune cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.

Și fiul meu se pregătește de examen și au puncte comune. Ei, de fapt, fac internshipuri, organizează fel și fel de evenimente, ONG-uri… Sunt foarte activi în domeniul acesta și, de altfel, îi susțin și eu. Și chiar asta vorbeam cu ea, îi spuneam că apreciez foarte mult generația aceasta a lor. Pentru că, chiar există speranță pentru un viitor mai bun.

Mă uit la ei și cred că trebuie susținuți. Da, dorința aceasta vine și din partea noastră, dar totodată și implicarea noastră… E important să ne implicăm și noi, ca părinți, măcar în comunicarea aceea de care au ei nevoie. Pentru că e foarte fină linia și îi pierdem. Atât timp cât ei ne simt aproape… Poate pentru unii e ceva tabu la început, dar trebuie să se obișnuiască cu comunicarea noastră.

Trebuie să fim un pic mai deschiși spre viitor, pentru că nici părinții noștri nu ne înțelegeau. Dacă noi am fost crescuți sub o paradigmă tradițională, asta nu înseamnă că trebuie să îi creștem la fel. Și eu chiar am încredere în copilul meu și trebuie să-i dau acest sentiment, pentru că trebuie să se dezvolte, nu trebuie totdeauna să-i spun eu ce să facă. Altfel nu o să ajungă să devină acel bărbat puternic”, a declarat Geanina Ilieș pentru viva.ro, recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton