Gemenii prematuri ai cuplului Alina-Ilan Laufer au împlinit un an: "Tati vă iubește..."

 Raiciu Adriana
.

Este zi de sărbătoare în casa familiei Laufer. Nathaniel și Davina, gemenii născuți prematuri, au împlinit un anișor marți, 15 februarie. Pe contul său de socializare, Ilan Laufer a postat un mesaj emoționant, dar a postat și o fotografie cu micuții. Iată ce a scris soțul vedetei de televiziune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Este o zi extrem de importantă pentru familia Laufer. Gemenii, Nathaniel și Davina, au împlinit un ani astăzi, 15 februarie. În urmă cu un an de zile, Alina Laufer mergea la spital și era imediat internată la Maternitatea din Giulești. Însărcinată în 30 de săptămâni, vedeta de televiziune a născut prematur, după ce a suferit complicații în timpul sarcinii.

alina-laufer-gemeni-1alina-laufer-gemeni-1

Soția lui Ilan Laufer a fost nevoită să petreacă o perioadă în spital alături de micuți, însă aceștia s-au dezvoltat destul de bine, așa că după doar șase săptămâni au fost externați. Astăzi, este motiv de sărbătoare atât pentru părinți, cât și pentru micuți. Cu ocazia acestei zile speciale, tatăl gemenilor a scris un mesaj emoționant pe Internet, dar a postat și o fotografie cu aceștia.

Citește și: Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii: „Ne descurcăm și fără bonă

Citește și: Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor: „Am eliminat toți…

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!’. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

Citește și: Valentina Pelinel și Laura Dincă, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, vecine de masă la o nuntă.Ce gest a făcut Cristi Borcea

Gemenii prematuri ai cuplului Alina-Ilan Laufer au împlinit un an

Zi de sărbătoare în familia Laufer. Gemenii născuți prematur, Davina și Nathaniel, au împlinit astăzi un an. Și pentru că evenimentul trebuia sărbătorit așa cum se cuvine, Ilan a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare, dar și o fotografie cu micuții.

La mulți ani, Nathaniel și Davina! ❤️ Azi este prima voastră zi de naștere. Tati vă iubește și va fi mereu alături de voi. Doamne, ție îți mulțumesc zilnic pentru binecuvântarea pe care ai adus-o familiei noastre', este mesajul postat de Ilan Laufer pe una dintre rețelele de socializare.

Internauții au apreciat imediat fotografia, iar zeci de mesaje au fost transmise pentru sărbătoriți.

„La mulți ani!! Sa fie sănătoși și norocoși. Sunt minunați/ Laaa muuulti ani minunati si sănătate din plin micuților ❤️/La mulți ani binecuvântați, copii minunați! Sa va bucurați împreuna de fiecare moment minunat!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite.

Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la grădiniță

Alina și Ilan Laufer au decis să-și ducă cei doi copii la grădiniță, deși micuții nici nu împliniseră un an. Vedeta a povestit cu lux de amănunte cum s-au comportat Nathaniel și surioara lui.

„Doar că atunci când am ajuns aici, toată imaginea zilei din mintea mea a dispărut ca prin minune! Davina si Nathaniel nu au plâns deloc, s-au integrat imediat și ce credeți? Chiar au mâncat tot! Important e că au personal calificat care să aibă grijă de pitici și ei să crească sănătoși și cu încredere în forțele proprii’, a povestit emoționată Alina Laufer.

Soția politicianului a născut prematur gemeni în data de 15 februarie 2021. Din căsnicia cu artistul Jorge, mai are o fetiță, Karina Maria Papagheorghe.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton