„A fost greșeala mea, momentul meu de prostie pură. Prima lună n-am ieșit din casă”. Câti bani câștigă George Buhnici, după scandalul celulitei

 Dumitrache Laura
.

George Buhnici, dezvăluiri neașteptate la 1 an de la scandalul celulitei. George Buhnici a vorbit public, la mai bine de un an de la scandalul în care a fost implicat. Jurnalistul a dezvăluit că a fost un an greu atât pentru el, cât și pentru familia sa, și recunoaște că scandalul în care a fost implicat l-a afectat profund. De asemenea, George Buhnici regretă foarte mult că soția sa, Lorena, a fost și ea criticată de internauți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

George Buhnici, dezvăluiri neașteptate la 1 an de la scandalul celulitei. George Buhnici a vorbit pentru prima oară despre scandalul pe care l-a provocat în urmă cu un an, după ce a declara la televizor că fetele tinere nu ar trebui să se mai afișeze cu celulită la plajă. Atunci, internauții, și nu numai, l-au criticat pe jurnalist pentru declarațiile făcute. George Buhnici a dezvăluit la mai bine de un an de la incident, că nu a știut cum să gestioneze situația.

cine-este-george-buhnici-3–crop-1658229521cine-este-george-buhnici-3–crop-1658229521

George Buhnici este pasionat de tehnologie si a șocat pe toată lumea cu declaratiile sale. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, jurnalistul a vorbit pentru prima dată despre incidentul care i-a schimbat viața.

Citește și: Scandalurile anului 2022 în showbizul autohton. Anamaria Prodan și Reghe, George Buhnici, Lidia Buble și Culiță Sterp, printre protagoniști

Citește și:Vila de peste 1 milion de euro a lui Călin Donca ar fi fost ridicată ilegal. Procurorii au efectuat percheziții la casa afaceristului, din Brașov: „El nu a declarat acel imobil, figurează cu restanțe'

Citește și:George Buhnici se bucură de creșterea prețurilor: „Scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă”

Citește și:Cum arată acum fosta soție a lui Viorel Lis. Teodora i-a fost alături vreme de 16 ani și i-a dăruit o fiică

George Buhnici, dezvăluiri neașteptate la 1 an de la scandalul celulitei

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, George Buhnici a făcut declarații surprinzătoare, la mai bine de un an de când a provocat „scandalul vergeturilor'. Vloggerul susține că i-a fost greu să gestioneze avalanșa de critici, iar timp de o lună a refuzat să părăsească locuința.

„Pentru mine a fost șocul atât de mare că începuse, tot creștea și nu se mai termina. S-a vorbit mult mai puțin despre alte chestii din țara asta. Prima dată am zis că este vreo conspirație, pentru că sunt român. Nu mai poți să gestionezi situația, pentru că, creierul tău este îmbibat, în momentul acela de atât de mult stres, încât nu ai cum să gândești logic și te întorci la metodă: cenușă în cap, imediat și nu are niciun rost să explici. Asta a fost greșeala mea, că am încercat să mă justific, fără să înțeleg un lucru foarte simplu: dacă oamenii au un anumit interes pentru persoana mea, niște așteptări, niște aprecieri, când cuvintele alea nu se pupă cu personajul, nu are niciun rost să încerci să explici. Tot ce am făcut în prima parte a fost foarte greșit. Recunosc că a fost un moment de prostie pură. Ce pot să mai fac acum? Să imigrez, să mă retrag, să fac niște chestii definitive?', și-a început confesiunea George Buhnici. 

George Buhnici recunoaște că, în ciuda experienței, nu a știut cum să gestioneze atunci situația. Conform spuselor lui, nici măcar nu se mai putea uita la televizor.

Prima lună n-am ieșit din casă, am ieșit foarte puțin. D-aia am și răspuns atunci greu. Eu efectiv nu mai puteam să mă uit la televizor, nu mai știam ce să fac. Cu toată experiența, nu am știut ce să fac. A pornit așa, ca o avalanșă, toate lucrurile veneau din toate părțile și eu nu știam ce să fac într-un astfel de moment. Am început să-mi creez justificări, să mă gândesc, să investighez, să mă uit, cred că în mintea mea era un cocktail de habar n-am ce', a declarat el.

„A fost greșeala mea. Acela a fost momentul meu de prostie pură', a mai spus George Buhnici în podcast.

„M-am gândit și la emigrare'

Printre altele, George Buhnici a mărturisit că îi pare rău că soția lui, Lorena, a avut de suferit de pe urma acestei situații: „Cel mai mare regret al meu este că a trebuit să sufere pentru prostia mea Lorena'.

De asemenea, George Buhinici i-a mărturisit lui Mihai Morar că ea l-a ajutat cel mai mult în perioada aceasta de un an și jumătate, de după scandal.

„Cred că nu eram așa cum mă vezi astăzi, dacă nu exista Lorena. M-a ținut încrederea în oameni, în partea aia bună a oamenilor care a tăcută, binele ăla tăcut. Te încarcă nu doar cu emoție pozitivă, dar și cu responsabilitate, pentru că îți dai seama că totuși fac parte din tribul ăsta. Nu pot să renunț acum. N-a zis nimeni că e ușor, dar fac asta de foarte multă vreme și încă mai am lucruri de spus și nu pot să renunț acum. Astea sunt cele mai importante două lucruri care mă țin. Eu am crescut cu Legendele Olimpului. Mă, binele învinge.

Dacă mă ard încă o dată și intru iar în burn-out ca în 2019, cum mai ajung eu la 100 de ani? Nu sunt nici măcar la jumătatea călătoriei, adică trebuie să pot trăi cu mine și peste încă trei „cancel culture', dacă e nevoie, și peste încă două runde de succes', a afirmat George Buhnici.

Întrebat dacă s-a gândit în tot timpul acesta să schimbe ceea ce face, George Buhnici a oferit un răspuns surprinzător: „Da, m-am gândit și la emigrare, m-am gândit să mă întorc la țară'.

„Eu credeam că am situația sub control'

George Buhnici a dat de înțeles că a fost surprins de amploarea controversei generate de declarațiile lui, prin care critica siluetele femeilor aflate pe litoral.

Eu credeam că am situația sub control, pentru mine lucrurile păreau clare, într-un anumit fel. În mintea mea era această prăpastie: „Băi, oamenii ăștia știu cine sunt. Ok, mi-am ales greșit niște cuvinte, dar ați înțeles ce am vrut să zic”, știi? Și am devenit defensiv într-un moment în care nu trebuia să devin defensiv. Trebuia să-mi pun cum mi-a zis cineva, dar mi-a zis mai târziu: „George, câtă cenușă ai, toată”. „Băi, dar eu altceva am vrut să zic”. Zice: „Nu contează ce crezi tu că ai vrut să spui, contează ce a ieșit, încetează să te mai justifici, că nu interesează pe nimeni”. Mi-a luat foarte multă vreme să înțeleg că nu are rost să mă agăț de ce am vrut eu să spun, pentru că degeaba ești bine intenționat, dacă de pe urma acțiunilor tale se creează ceva rău', a adăugat el, în cadrul aceluiași podcast.

Cu toate astea, George Buhnici este sigur că într-o bună zi, va fi recunoscător pentru ce i s-a întâmplat. „A fost cel mai greu an pentru mine. Va veni ziua când voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat.(…) Era chestia de care aveam nevoie, nu la magnitudinea asta. Dar a ajutat pe toate planurile, pe unele nu. Dar per total e un mare plus. Simt că sunt în cel mai bun moment al carieriei. În sfârșit mi s-a dat vălul de pe ochi și pot să văd', a mai spus acesta.

Ce impact a avut scandalul celulitei asupra câștigurilor lui George Buhnici

Se pare că scandalul în care a fost implicat acum 1 an a avut un impact negativ și asupra câștigurilor sale. Atunci când a fost întrebat de Mihai Morar cât la sută din parteneriatele pe care le avea în vara anului trecut mai are în prezent, George Buhnici răspuns: „Mai puțin de un sfert. (…) Și să fii dat deoparte de oameni alături de care ai stat multă vreme este greu de îndurat. Cu toții tânjim după conexiune umană'.

De asemenea, atunci când a fost întrebat cât l-a costat această criză, George Buhnici a spus: „N-am avut niciodată bani puși deoparte. La un moment dat, mi-am dat seama că dacă nu opresc șantierul, spre exemplu, noi dăm faliment'.

Cu toate acestea, George Buhnici a ținut să menționeze că în prezent se bucură de venituri mult mai mari din online, unde abonații plătesc pentru a avea acces la conținutul său. „Dar aș vrea să cred că e o binecuvântare. Pentru că ne-a forțat să ne întoarcem la comunitate, acolo unde este cel mai greu să construiești și nouă ni s-au dublat încasările din donațiile membrilor între timp', a continuat el.

Buhnici, declarațiile care au stârnit controverse

În urmă cu un an, Buhnici a vorbit despre doamnele și domnișoarele care merg pe litoral, și a făcut o serie de comentarii la adresa acestora. Ulterior, jurnalistul a fost criticat atât de internauți, cât și de numeroase vedete de la noi din țară.

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală', spunea la vremea aceea George Buhnici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton