"Lorena a devenit victimă colaterală și nu merita. Nu mai făcea față la ură". George Buhnici îi ia apărarea soției după scandalul celulitei

 Dumitrache Laura
.

George Buhnici a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a fost implicat într-un scandal de proporții. Anul trecut, jurnalistul a făcut declarații surprinzătoare despre doamnele și domnișoarele care se dezbracă la plajă și a fost criticat de multe persoane. La mai bine de un an de la acest scandal, George Buhnici a vorbit despre situația prin care a trecut, dar și care este cel mai mare regret.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

George Buhnici a vorbit public despre scandalul pe care l-a provocat anul trecut. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, jurnalistul a vorbit deschis despre declarațiile pe care le-a făcut referitor la doamne și domnișoare și a recunoscut că reacția lui nu a fost una potrivită.

cine-este-george-buhnici-3–crop-1658229521cine-este-george-buhnici-3–crop-1658229521

George Buhnici a dezvăluit că atât el, cât și familia sa au suferit foarte mult în urma acestei situații provocate chiar de el. Însă, jurnalistul susține că soția sa, Lorena, a fost cea care a suferit cel mai mult, primind numeroase mesaje negative din partea internauților.

Citește și:„A fost greșeala mea, momentul meu de prostie pură. Prima lună n-am ieșit din casă'. Câti bani câștigă George Buhnici, după scandalul celulitei

Citește și:George Buhnici, un nou derapaj: „Bărbații fac muncile cele mai grele, câștigă salarii mai mari…'

Citește și:Cum arată acum fosta soție a lui Viorel Lis. Teodora i-a fost alături vreme de 16 ani și i-a dăruit o fiică

Citește și:Vila de peste 1 milion de euro a lui Călin Donca ar fi fost ridicată ilegal. Procurorii au efectuat percheziții la casa afaceristului, din Brașov: „El nu a declarat acel imobil, figurează cu restanțe'

George Buhnici îi ia apărarea soției după scandalul celulitei

George Buhnici revine în atentia publică la un an de când a făcut declarații controversate cu privire la aspectul femeilor aflate pe plajă. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, jurnalistul a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat și care l-a afectat. George Buhnici a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a stârnit un val de critici negative la adresa lui, dar și la adresa familiei sale. Întrebat de Mihai Morar care este cel mai mare regret al lui, după scandalul provocat, George Buhnici a mărturisit că Lorena, soția lui, a fost „victima colaterală” în acest caz.

Cel mai mare regret al meu este că a trebuit să sufere pentru prostia mea, Lorena. Săraca, habar nu avea ce spun eu acolo. Nu stiu dacă știi, dar ea și-a închis Facebook-ul după declaratiile mele, pentru că efectiv nu mai făcea față la ură. Ce primeam eu părea o joacă de copii prin comparatie cu mesajele pe care ea le primea. Atunci mi am dat seama că avem o problemă cu misoginismul în România.Linșajul a fost extrem de dur în cazul Lorenei. Mi-am dat seama că ea a devenit victimă colaterală, și regret foarte mult pentru că ea nu merita foarte mult chestia asta. Dacă bărbatul trebuie să fie stâlpul casei, Lorena a fost în acele momente.” a spus George Buhnici, in podcastul lui Mihai Morar.

George Buhnici a dezvăluit ce pierderi financiare a suferit în urma scandalului provocat

George Buhnici a recunoscut că afirmațiile sale făcute în urmă cu un an, la adresa femeilor, nu au fost deloc potrivite. În urma scandalului provocat CNCD a aplicat o amendă de 20.000 de lei. De asemenea, jurnalistul a spus că a pierdut 90% din contracte, având pierderi financiare mari.

„Nu am avut niciodata bani pusi deoaparte. TOti banii mei au fost în alea două societăți pe care lucrăm. Noi nu aveam niște rezerve mari, mai ales că noi aveam si casa în construție. Imediat după ce s-a întâmplat acel lucru, au început să ne sune o parte din partenerii cu care noi lucram pe firmă. 90% din ei ne-au spus că înteleg situatia și că așteptăm să se liniștească lucrurile. Și am crezut chestia aia și am ținut toți oamenii și am văzut cum în șase luni de zile toată plasa noastră de siguranță, s-a topit.”, a mai spus Buhnici.

Jurnalistul a recunoscut că a făcut o greșeală în momentul în care a făcut declarațiile despre femeile cu celulită. Vloggerul a mai spus că nu a înteles la vremea respectivă, toate reacțiile negative venite din partea oamenilor. „Pentru mine a fost șocul atât de mare că începuse, tot creștea și nu se mai termina. S-a vorbit mult mai puțin despre alte chestii din țara asta. Prima dată am zis că este vreo conspirație, pentru că sunt român. Nu mai poți să gestionezi situația, pentru că, creierul tău este îmbibat, în momentul acela de atât de mult stres, încât nu ai cum să gândești logic și te întorci la metodă: cenușă în cap, imediat și nu are niciun rost să explici. Asta a fost greșeala mea, că am încercat să mă justific, fără să înțeleg un lucru foarte simplu: dacă oamenii au un anumit interes pentru persoana mea, niște așteptări, niște aprecieri, când cuvintele alea nu se pupă cu personajul, nu are niciun rost să încerci să explici. Tot ce am făcut în prima parte a fost foarte greșit. Recunosc că a fost un moment de prostie pură. Ce pot să mai fac acum? Să imigrez, să mă retrag, să fac niște chestii definitive?', a mai spus George Buhnici. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton