George Burcea recunoaște că a consumat droguri: „Am avut o scăpare”

 Martin Lorena
.

George Burcea recunoaște că a consumat droguri! Actorul a susținut un interviu în cadrul emisiunii online „În Oglindă' în cadrul căruia a vorbit despre viața sa personală. George Burcea a discutat despre divorțul pe care l-a avut cu Andreea Bălan, despre relația lor actuală, dar și despre faptul că a consumat substanțe interzise. Se pare că actorul trecea printr-o perioadă dificilă când a apelat la stupefiante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea este un actor foarte cunoscut din România. Acesta a avut parte de multe situații dificile în viața sa precum divorțul de Andreea Bălan. Invitat la emisiunea „În Oglindă', prezentată de Mihai Ghiță, George Burcea a recunoscut faptul că a apelat o singură dată la substanțe interzise. Acesta a motivat acțiunile sale și a subliniat faptul că nu ar mai recurge la un asemenea gest.

WhatsApp-Image-2021-10-28-at-15.53.18WhatsApp-Image-2021-10-28-at-15.53.18

Actorul a explicat care au fost motivele care au stat la baza consumului de droguri, dar și lecția pe care a învățat-o. Mai mult, el subliniază că acest comportament nu va mai fi repetat.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț:„De două luni îmi permite să iau fetițele la mine'

Citește și: George Burcea, despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire:„Eu am încredere că, într-o zi …'

Citește și: Elena Gheorghe și toată familia ei, infectați cu COVID-19:„A fost o cursă pe viață și pe moarte, la propriu'

Citește și: Kira Hagi s-a lansat în televiziune!Cu ce post TV a semnat fiica lui Gică Hagi

George Burcea recunoaște că a consumat droguri

George Burcea a recunoscut în cadrul interviului acordat lui Mihai Ghiță faptul că a consumat droguri. Actorul a renunțat la secrete și a povestit clar cum a fost atunci când polițiștii l-au prins drogat la volan. Se pare că aceasta a fost picătura care a umplut paharul și momentul în care Andreea Bălan a decis să divorțeze.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri., a spus George Burcea.

„Viața avea să-mi dea o lecție'

Acotul a subliniat faptul că acel moment a fost o scăpare și că nu s-a mai repetat de atunci. Mai mult, el consideră că viața i-a oferit o lecție din care a avut foarte multe de învățat. În plus, el regretă cele întâmplate și explică motivele care au stat la baza gestului făcut.

„Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare', a dezvăluit actorul, în cadrul podcastului „În Oglindă', găzduit de jurnalistul Mihai Ghiță.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton