George Burcea a semnat cu Antena 1. În ce serial va juca: "Am primit cu bucurie propunerea..."

 Dumitrache Laura
.

George Burcea a semnat cu Antena 1. Actorul va fi coleg de trust cu fosta soție, Andreea Bălan. George Burcea va juca în serialul de comedie Bravo, tată!, alături de Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Cosmin Natanticu. Iubitul Vivianei Sposub este încântată de noul său proiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Fostul soț al Andreei Bălan a făcut parte din distribuția Wednesday, de pe Netflix. Acesta urmează să se mute în America, dar nu înainte de a apărea într-un serial de pe Antena 1.

imgimg

George Burcea este foarte încântat de noul său proiect și a acceptat cu mare bucurie să semneze cu Antena 1. Actorul a luat decizia de a se muta în America, acolo unde are multe proiecte. Chiar și așa, George este încântat să apară în noul serial Bravo, tată!, alături de mari actori din țară.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit definitiv: „Și-a schimbat numărul de telefon și…'. Actorul s-a mutat singur, în America

Citește și:De ce a lipsit George Burcea de la ziua fiicei sale și a Andreei Bălan: „Ella Maya, 7 ani de iubire pură”

Citește și:Gina Matache recunoaște că a greșit când a judecat-o pe fiica ei, Oana Matache, pentru relația cu Radu Siffredi: „Între părinte și copil nu are cum să dureze cearta”

Citește și:De ce Oana Roman încă folosește numele fostului soț pe Instagram: „Nu îmi doresc nimic mai mult decât să scap de acest nume peste tot”

George Burcea a semnat cu Antena 1. În ce serial va juca fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. De curând, fostul soț al Andreei Bălan a decis să se mute în America, acolo unde are multe proiecte. George Burcea a devenit faimos la Hollywood, în urma rolului pe care l-a avut în serialul de pe Netflix, „Wednesday”. Cu toate acestea, actorul continuă să aibă proiecte și în România, iar recent a semnat cu Antena 1. Iubitul Vivianei Sposub va juca în serialul de comedie „Bravo, tată!”. Actorul este fericit de noul său proiect.

„Am primit cu bucurie propunerea de a juca în Bravo, tată!, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România. Cu siguranță, mulți tatici se vor regasi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală.Automat, îți faci și tu, ca parinte, noi amici sau prieteni. Imi plac proiectele în care joc alături de colegi actori pe care îi știu, iar din distribuție îi știam pe toti, jucasem alaturi de ei și mi-a fost ușor să mă alătur poveștii și atmosferei de pe set.”, a spus George Burcea, intr-un comunicat de la Antena 1.

George Burcea: „Am mers la filmări cu fetițele mele”

George Burcea adoră să petreacă timpul cu fiicele sale si ale Andreei Bălan. Actorul a povestit că a mers cu micuțele la filmările pentru serialul Bravo, tată!, iar Clara și Ella au fost încântate de tot ce se petrece în spatele camerelor de filmat.

„Într-o zi, am mers la filmare cu fetițele mele, iar Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu erau îmbrăcați în super eroi. Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo. A fost o experiență superbă, pentru că eram tăticul care trebuia să aibă grijă de copii și, în același timp, trebuia să-mi fac și meseria de actor. Cred că personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu, care nu prea își dorește să se dezvolte prin Yoga, dar care este obligat să o facă, iar ce s-a întâmplat pe set veți afla doar urmărind serialul. Ăștia suntem, atâta putem!', a mai spus actorul.

Serialul Bravo, tată! este noul serial de comedie marca Antena 1 și spune povestea a patru tătici care provin din lumi diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton