George Burcea a fost bătut de o femeie, în plină stradă: „L-a atacat. A început să-i dea în cap cu…”. Motivul este halucinant

 Dumitrache Laura
.

George Burcea a fost bătut de o femeie, în plină stradă. George Burcea este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară, iar recent a avut parte de un moment neașteptat. Fostul soț al Andreei Bălan a fost atacat pe stradă, chiar de o femeie. Aceasta l-a lovit în cap cu o geantă, spre marea surprindere a actorului. Iată care a fost, de fapt, motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a fost bătut de o femeie, în plină stradă. George Burcea și-a urmat pasiunea de a devenit actor, devenind unul dintre cele mai apreciați actori de la noi din țară și nu numai. Acesta a devenit faimos la nivel internațional după ce a jucat în serialul de pe Netflix, Wednesday, iar de-a lungul timpului a jucat mai multe roluri pozitive și negative.

george burceageorge burcea

Fostul soț al Andreei Bălan a colaborat până la încheierea sezonului cu Pro TV, pentru care a filmat Lecții de viață, un serial inspirat din viața reală. Ei bine, în urmă cu câteva zile, actorul a fost bătut în plină stradă de o femeie, după ce a jucat rolul unui amant.

Citește și: De ce s-ar fi despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub, după 3 ani de relație: „El a fost șocat. Bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva”

Citește și:George Burcea, mesaj cu subînțeles, la trei săptămâni de la despărțirea de Viviana Sposub: „Lasă să doară, până nu mai poate să doară”

Citește și:Vica Blochina, totul despre operația la stomac. Cât a costat-o, cât a slăbit și cum decurge recuperarea: „Nu l-am tăiat, l-am pliat. Nu ai semne pe burtă și nici nu te doare' / EXCLUSIV

Citește și:„Am plâns după aceea la slujbă”. Anca Dumitra, dezvăluiri emoționante despre nunta cu soțul ei, Manfred Spendier

George Burcea a fost bătut de o femeie, în plină stradă

George Burcea a devenit faimos la nivel internațional după ce l-a interpretat pe Lurch, în serialul Wednesday. Acesta s-a bucurat de succes și chiar a locuit pentru câteva luni în America. Recent, George Burcea s-a întors în România, unde are numeroase proiecte. Printre acestea se numără și colaborarea cu Pro TV, unde filmează pentru Lecții de viață, un serial inspirat din viața reală. Printre rolurile sale memorabile s-a aflat unul al amantalui uzurpator.

În seriale, acesta, împreună cu soția altui bărbat cu care trăia, a pus la cale să-i fure identitatea soțului. Bărbatul, care lucra în străinătate, se întoarce acasă, dar acolo îl întâmpină alt bărbat. Acesta îi spune că el e de fapt soțul și nu știe ce caută respectivul pe proprietatea sa. În cele din urmă, adevărul iese la iveală, iar amantul și soția ajung la poliție. Ei bine, acest rol, i-a adus lui George Burcea o reacție neașteptată din partea unei femei în vârstă de 60 de ani. Aceasta s-a năpustit asupra lui, chiar în plină stradă, și l-a lovit cu sacoșa plină de medicamente.

„O femeie l-a atacat și a început să-i dea în cap cu o geantă plină cu medicamente'

O persoană apropiată a lui George Burcea a povestit că actorul a fost lovit în plină stradă, de o femeie. Actorul a fost luat prin surprindere după ce s-a dat jos din mașină și nu întelegea de ce femeia îl lovește. Se pare că aceasta a urmărit serialul de la Pro tv și a crezut că rolul lui Burcea este unul real.

„George abia coborâse din mașină. Era pe stradă. Iar în momentul în care l-a văzut, o femeie l-a atacat. A început să-i dea în cap cu o geantă plină cu medicamente. A fost uluit, nu știa ce se întâmplă. Agresoarea i-a spus că dacă nimeni nu a luat atitudine, după ce a vrut să fure identitatea altui bărbat. A cărui soție îi era amantă, atunci o va face ea.

Și a continuat să-l tot lovească.George a încercat să se apere cât a putut, pentru a atenua loviturile primite. I-a spus că a jucat doar un rol, că el e actor. Și că nimic nu-i real. În cele din urmă, femeia a plecat, lăsând în urma sa o serie de înjurături și jigniri la adresa lui George. Tot nu-i venea să creadă că de fapt, amantul nu era amant, ci doar un actor care-și jucase rolul', a povestit  o persoană apropiată a lui Burcea, pentru Cancan.

George Burcea, 35 de ani, a jucat in Wednesday, alături de celebra actriță Catherine Zeta Jones. La finalul anului trecut, Burcea a participat la lansarea oficială a filmului, ce a avut loc în Los Angeles, apoi a ajuns cu ceilalti colegi ai săi pe platou, pentru sesiunea de autografe.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton